Hai în Banat! Timiș și Caraș-Severin, promovate ca destinații turistice pe piața internațională

hai in banat

„Hai în Banat!” este numele unui eveniment inedit care se va desfășura joi la Timișoara, în cadrul căruia județele Timiș și Caraș-Severin vor fi promovate ca destinații turistice pe piața internațională cu ajutorul românilor din întreaga lume.

Un eveniment important pentru turismul din Banat va avea loc joi, 21 octombrie, de la ora 17.00, la Timișoara. Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului (APDT) în județul Timiș anunță că județul Timiș alături de Caraș Severin se vor promova, în premieră, în cadrul RePatriot Turism Talks, o inițiativă de promovare a României ca destinație turistică pe piața internațională cu ajutorul românilor din întreaga lume.

Sub titlul «Hai în Banat!», Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în județul Timiș, alături de reprezentanți ai orașului Timișoara și Consiliului Județean Timiș, ai ghizilor de turism și industriei ospitalității din județ vor prezenta destinația Timiș sub forma unor intervenții live din Piața Operei, cât și a unor filme de promovare transmise pe platforma Zoom și pe pagina de Facebook RePatriot”, a informat APDT Timiș.

1000x100 casa brutarului
expresb 1000x100

Evenimentul de la Timișoara este organizat de RePatriot Turism și va reuni profesioniști capabili de a convinge pe oricine că Banatul e fruntea, oferind o imagine asupra oportunităților turistice speciale pe care le oferă destinația.

RePatriot Turism este o inițiativă care își propune promovarea României ca destinație turistică pe piața internațională și creșterea turismului de incoming cu ajutorul românilor de pretutindeni.