Hai cu un prieten la teatru și vei beneficia de un loc gratuit!

Teatrul Național din Timișoara continuă campania „Amândoi”! Astfel, pornind de la doi și continuând cu orice multiplu de doi, publicul este invitat să redescopere comunicarea dintre oameni, comunicare atât de greu încercată în societatea de azi. În cadrul acestei campanii, teatrul oferă pentru un bilet cumpărat al doilea loc gratuit.

Spectatorii vor avea ocazia să afle duminică, 1 decembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Național din Timișoara, care mai este locul, rolul, ce putere mai au sentimentele într-o lume ce pare a fi condusă de alte criterii. Astfel, în spatele râsului homeric al inconfundabilei comedii a lui Teodor Mazilu, „Proștii sub clar de lună”, publicul îi va putea vedea și pe „Gogu”, „Ortansa”, „Emilian” sau „Clementina”, mare parte din personajele care populează mass-media zilei de azi.

Spectacolul, semnat de regizorul Ion-Ardeal Ieremia, provoacă întâlnirea cu unii dintre cei mai îndrăgiți actori ai Timișoarei: Ion Rizea, Claudia Ieremia, Matei Chioariu, Cristina König, Raul Bastean, Ana Maria Cojocaru, Romeo Ioan, Alina Spiridon, Mădălina Toderaș, Flavius Retea și Ștefan Roman.

Biletele pot fi achiziționate de la agențiile Teatrului Național (Agenția „Mărășești”, str. Mărășești nr. 2 și Agenția „Sala 2”, Parcul Civic), orar. marți – duminică, între orele 11.oo – 19.00 sau online, pe www.tntimisoara.com.

Elevii și studenții beneficiază de 75% reducere din prețul integral al unui bilet, iar pensionarii și grupurile de peste 15 persoane au un discount de 50%.