Gustul dulce… mulți clienți aduce! Calitate și prospețime la Cofetăria-Gelaterie Delice din Caransebeș

1000x100 resita 02

O nouă afacere de succes s-a deschis de curând la Caransebeș. De acum gustul verii are mai multă prospețime, savoare și calitate odată cu apariția pe piață a produselor oferite de Cofetăria-Gelaterie Delice.

Business-ul care îndulcește sufletul și plasează calitatea pe locul întâi, începe să influențeze tot mai mulți oameni, care urmăresc prin afacerile lor să promoveze stilul de viață sănătos și să crească generații de copii capabili să facă diferența între produsele ecologice și cele contrafăcute.

Reșița și Caransebeș savurează înghețatele BIO

După Reșița, a venit acum rândul Caransebeșului de a se bucura de înghețata bio. Cofetăria-Gelaterie Delice, situată în centrul municipiului, pe Strada Ardealului este unică în oraș, deoarece toate produsele folosite la prepararea înghețatelor sunt bio, fără adaus de substanțe chimice, artificiale, fertilizatori, pesticide sau aditivi alimentari.

publicitate tmc 640

Deschisă de doar o săptămână, după primele două zile locația a rămas fără preparate. Nu pentru că ideea nu a prins, ci din contră: „atât prăjiturile, cât și înghețata s-au vândut ca pâinea caldă” după cum ne-a declarat Camelia Păun, administratorul afacerii, încântată că oamenii sunt receptivi și interesați de produsele sănătoase.

Gelateria își așteaptă clienții cu peste 20 de sortimente de înghețată naturală, pregătită în laboratorul propriu, iar aparatura folosită și toate produsele sunt aduse din Italia, fructele sunt 100% naturale, cafeaua fiind și ea achiziționată tot din Italia. De asemenea, iubitorii dulcelui se pot delecta și cu torturile și prăjiturile atent pregătite în laborator și care se pot comanda de luni până duminică. Sortimentele de patiserie sunt variate: de la clasicele prăjituri, până la binecunoscutele macarons, toate fiind servite la kilogram și care pot fi rezervate la numărul de telefon 0730 504 797.

publicitate Timisoara banner maxagro