Gustul amar al solitudinii, resimțit sub povara bătrâneții. Promedica24 – pata de culoare din viața vârstnicilor

Cuib de vise 1000x100

Atacul de panică, depresia severă și melancolia – factorii de temut din spatele tristelor fețe zâmbitoare ale bătrânilor, uitați în centrele de îngrijire, sunt tratate acum de Promedica24.

Nu de puține ori, mai ales în preajma sărbătorilor, am fost spectatorii unei triste piese de teatru, pusă în scena vieții chiar de „actorii” azilelor în care aceștia își duc, cu un gust dulce-amar, ultimele zile. Bătrânețea, ca etapă distinctă de viață, afectată de o serie de modificări de natură biologică și psihică, este o perioadă de mare fragilitate, greu de gestionat de majoritatea tinerilor ce nu cunosc încă povara deceniilor și mai ales nu simt lipsa structurilor de îngrijire.

Dar, pentru că oamenii au nevoie de mai mult decât un centru de îngrijire și pentru că piața muncii se află în permanentă transformare, iar cererea cea mai mare, în special în zona de vest a țării, este pentru îngrijirea bătrânilor în străinătate, s-a născut și s-a dezvoltat, cu seriozitate încă de la început, compania Promedica24.

Cu o prezență constantă și servicii semnificative atât în viața persoanelor de vârsta a treia, cât și în viața celor care se ocupă de ei, începând de la satisfacerea nevoilor esențiale, până la posibilitatea de a fi în permanență asistați, Promedica24 s-a dovedit a fi soluția perfectă adaptată tuturor nevoilor. Prezentă pe piața europeană de mai bine de 14 ani și cu o istorie de aproape 8 ani în România, firma prestează servicii de îngrijire pentru clienţii de pe teritoriul Germaniei, Marii Britanii şi Poloniei, în numele cărora caută și pregătește pentru muncă candidați din Polonia, România, Bulgaria, oferindu-le o formă legală de colaborare și organizarea plecării în străinătate și de asemenea,  sprijinul și bucuria vârstnicilor, ce se pot bucura liniștiți de bătrânețe în sânul familiei.

Ajunși în ultima etapa a vieții, oamenii încearcă să găsească sensul propriei existențe. Adeseori, trec printr-un fel de criză generată de incapacitatea de mai face lucruri, de a mai desfășura activități, de a atinge țeluri, de a mai transforma visele în realitate, de a mai găsi răspunsuri la eternele întrebări.

Cu ajutorul angajaților Promedica24, persoanele asistate se pot bucura de o viața liniștită în sânul familiei și își redescoperă acel sentiment de independență care le permite să se mai bucure, cel puțin pentru o scurtă perioadă, de viață.

publicitate si promovare in ziar

Atuurile firmei Promedica24 fac diferența:

Recrutare de pe întreg teritoriul României

 • Oferim asigurare medicală privată pe teritoriul Germaniei
 • Organizăm plecarea și rezolvăm toate formalitățile
 • Oferim transport gratuit până acasă la pacient, cazare și masă
 • Oferim susținerea noastră 24/24h pe tot parcursul șederii. Vom ține legătură cu tine în permanență
 • Salarii atractive și bonusuri speciale
 • Muncă legală în condiții de siguranță
 • Formări pentru îmbunătățirea abilităților
 • Cursuri de limbă (pentru începători și de perfecționare)

Persoanele îngrijite constituie, de asemenea, zona de interes maxim pentru cei de la Promedica24. În acest sens, sunt o prioritate:

 • Siguranța și confortul unei vieți în propria lor casă
 • Grija unui îngrijitor calificat
 • Formalități minime și rapiditate în găsirea îngrijitorilor

Pentru a susține cerința pieței, Promedica24 a deschis și în Reșița un punct de lucru, situat pe Strada Mihai Eminescu, nr.4, etaj 2, birou 3A.

Toate informațiile suplimentare de care au nevoie candidații se găsesc la adresa: https: www.promedica24.ro/contact sau la numărul de telefon 0355 630 006.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/