Gugulanii vor un miracol la Focșani

Clubul Sportiv Școlar Caransebeș participă de astăzi, la Focșani, la turneul final al Trofeului Gheorghe Ola la fotbal pentru copii sub 10 ani.

Gugulanii au fost repartizați în Grupa B și vor juca astăzi, de la ora 12, cu gazdele de la CSM Focșani și de la ora 18, cu FC Bihor. Mâine, elevii antrenorului Ion Bica vor întâlni de la ora 11 pe LPS Suceava. Din Grupa A fac parte Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, Interstar Sibiu, Kinder Târgoviște și Luceafărul Cluj-Napoca. Ocupantele locurilor I vor disputa finala.

„Va fi un turneu foarte greu. Pentru noi este o performanță în sine prezența aici. La faza de zonă nu eram creditați cu șanse de calificare între primele opt echipe din țară“, ne-a spus antrenorul Ion Bica.

Lotul echipei CSS Caransebeș pentru turneul final al Trofeului Gheorghe Ola îi numără pe: Antonio Ivaşcu, Matei Avasilchioaie, Sebastian Avramescu, Andrei Pârvănescu, Mirel Ţuţul, Riccardo Albu, Laurenţiu Buţă, Albert Ştefanovici, Eduard Radu, Patrik Măranu, Alexandru Gâlcuie și Alexandru Ștefan.