Gugulanii şi-au făcut cumpărăturile de iarnă la Reşița!

explo 1000x200

FC Caransebeş se va prezenta cu o formulă complet schimbată în partea a doua a campionatului şi are şanse mari să se salveze de la retrogradare.

Primarul Caransebeşului, Marcel Vela, i-a asigurat în repetate rânduri pe microbişti că municipalitatea va pune la dispoziţia preşedintelui Cosmin Popovici şi a antrenorului Alin Artimon resursele necesare pentru ca echipa gugulanilor să se prezinte altfel în sezonul de primăvară. FC Caransebeş iernează pe ultimul loc, astfel că Popovici şi Artimon au fost obligaţi să se mişte repede. Primele cumpărături le-au făcut aproape, la 40 de kilometri distanţă, în Valea Domanului.

Celor 12 jucători rămaşi după remanierea lotului din tur li s-au alăturat portarul Pascal, Stoica, Roman şi Giurgiu. Un alt jucător al Metalului care ar putea trece în tabăra gugulanilor este Voinea. Sub comanda lui Artimon au mai ajuns George Cotigă, de la CS Mioveni, Ciprian Dinu, de la FC Botoşani, Florin Pârvu, de la Corona Braşov, Alexandru Boştină, de la Olimpia Satu Mare, şi Ovidiu Stoianof, de la CS Universitatea Craiova. Tehnicianul va mai alege în perioada următoare trei jucători sub 21 de ani.

banner 970 x 250

Comments

  1. Cristi says:

    speram sa revigoram rezultatele echipei prin cei adusi de Alin.

  2. LuxPhotoFuchs says:

    N-ar strica un Szabolcs Szekely care s-a despărţit de Poli…..