Gugulanii s-au întors la treabă! Câți bani a alocat Consiliul Local pentru turul campionatului?

Pauza competițională s-a încheiat pentru FC Caransebeș, care din acest sezon își va adăuga în titulatură și 1913, anul înființării primei echipe de fotbal în orașul de pe Timiș și Sebeș.

Jucătorii s-au reunit după o pauză scurtă pe Stadionul Municipal sub comanda antrenorului Alin Artimon și a președintelui Dorin Micșa. Deși a fost rezervat în menționarea unor nume care vor juca pentru Caransebeș în noul sezon, președintele a declarat că s-au încheiat contractele pentru unii jucători și cum este și firesc locul lor va fi luat de alți sportivi cu care se află în tratative.

„În ceea ce ne privește, au rămas jucători de bază din campionatul trecut, printre care îi amintesc pe Goșa, Birău, Stoica, Lupu, Săulescu, Bușu, care chiar dacă nu a jucat în returul campionatului s-a pregătit alături de noi și ne rămâne alături. Suntem în proporție de 95 la sută înțeleși cu Ciprian Dinu, un jucător important pentru echipă. Negoescu, Suru, Birăescu și Pascal sunt jucători pe care ne putem baza pe viitor. Avem și 9 jucători care au părăsit lotul. Am încheiat contractul cu Artean, Cotiga, Manea, Popa, Precup, Boștină, Stancu, Coca și Stoian.

dorin micsa 2Din păcate, avem și două cazuri nefericite: Tomozei și Pârvu care nu s-au prezentat la reunirea lotului și deși au contract cu Caransebeșul pentru încă un an ei vor să plece. Avem și jucători noi în lot. În funcție de discuțiile cu ei vom finaliza și angajamentele și vor fi anunțați în presă. Sunt 5 jucători noi în probe, plus 3 de la ACS Poli Timișoara pentru că regulamentul prevede ca echipa să aibă în lot și sportivi tineri, născuți în 1996, care vor trebui să susțină toate cele 90 de minute de joc”, ne-a precizat președintele FC Caransebeș, Dorin Micșa.

Pentru turul Campionatului Național de Fotbal, Consiliul Local al municipiului Caransebeș a alocat o cotizație de 637.000 de lei.

După acomodarea la efort se va intra în cantonament centralizat local, iar pe viitor se încearcă un cantonament extern unde să primeze meciurile amicale.

Comments

 1. Clarvăzătorul says:

  FC Caransebeș, care din acest sezon își va adăuga în titulatură și 1913, anul înființării primei echipe de fotbal în orașul de pe Timiș și Sebeș.

  Pfff….ce ridicol! Înseamnă că FC Caransebes e mai veche și decât Dinamo,Steaua. Cifrele alea se pun cu un scop,nu așa din capul tău…GUGULANI – ȚĂRANI!

 2. gugulan says:

  PENTRU CLARVAZATOR…..ECHIPELE PE CERE LE ENUMEREZI SUNT SCHIPE COMUNISTE SI SUNT CLAR MAI NOI INFIINTATE DECAT ECHIPA DIN CARANSEBES….!!!!COMUNIST CE ESTI..!!!

 3. eu says:

  aiurea rau cu acel 1913…doar vela e in stare de asa aberatie

 4. tu says:

  Mai bine cu 1913 decat cu clone. Acum serios vorbind de alti primari cum sa fi asa prost sa ai 2 echipe in liga 3 sa inchiriezi patron cu echipa de liga 2 care sa comande pe banii contribubililor si acum sa nu mai ai nici asa ceva .Fara identitate far cap fara nimic …. e greu sa fi resitean :))

 5. Clarvăzătorul says:

  Voi sunteti doar niste tarani care vor sa para intelectuali.Nu cunoasteti fenomenul,vai de capul si de zilele voastre…mi-e sila de voi :))) Imi fac si eu o echipa cu numele FC Taranimea 1854 WOOOOOW .