Gugulanii regretă ultimul fluier al sezonului!

FC Caransebeş a dispus astăzi, în deplasare, de Şoimii Pâncota, cu scorul de 3-1, în ultimul meci al play-out-ului Ligii a II-a de fotbal.

Lipsiţi de orice griji, gugulanii au făcut încă un meci foarte bun, ca o continuare a prestaţiilor excelente de la Oradea şi de acasă cu CSM Râmnicu Vâlcea. Roman a deschis scorul în minutul 22, cu un şut plasat de la vreo 16 metri. Gazdele au avut nevoie de o singură greşeală a caransebeşenilor pentru a egala, prin Gâlcă, în ultimul minut al primei reprize. Asta după ce gugulanii au mai ratat câteva situaţii importante. Tabela a început să reflecte realitatea din teren în minutul 67, când acelaşi Roman l-a bătut din nou pe Irimia, cam de la aceeaşi distanţă, dar de data aceasta din lovitură liberă. Cu 20 de minute înainte de final, Stoica a pasat execelent în gura porţii pentru Săulescu, acesta încheind definitiv socotelile.

„A fost un joc pe care l-am controlat de la un capăt la celălalt. Am avut şi câteva momente cu mici inexactităţi şi am luat un gol banal. Au mai avut vreo două situaţii din bâlbele noastre, dar în rest am condus jocul, am fost mai periculoşi. Nu intră în discuţie echipa merituoasă la final. Şi mie îmi pare rău că se termină sezonul. E adevărat că noi, la începutul stagiului de pregătire, am gândit o curbă de efort cu o singură cădere. Nu poţi face formă sportivă 15 meciuri din 15. Noi am dorit să începem în forţă, undeva la începutul play-out-ului să avem o cădere, dar ţinând cont de calitatea lotului să putem compensa prin schimbul de jucători, iar dacă am fi ajuns în baraj, echipa să intre într-o a doua turaţie. Ne-au ieşit calculele şi asta e de ţinut minte pe viitor”, a declarat antrenorul Alin Artimon.