Gugulanii îşi plătesc dările online!

Consilierii locali din Caransebeş au aprobat în această săptămână un proiect de hotărâre care dă undă verde plăţii online a impozitelor şi taxelor, prin intermediul Sistemului Naţional Electronic de Plată.

Caransebeşenii nu mai sunt nevoiţi să stea pe la cozi pentru a-şi plăti dările la bugetul local. Oricine are un calculator sau telefon conectat la Internet nu trebuie decât să dea câteva click-uri. ”Toţi caransebeşenii îşi vor putea plăti taxele online, din conturile personale, iar comisionul va fi suportat integral de către bugetul local, fără a fi afectaţi cetăţenii. Sperăm ca în acest fel, datorită operativităţii, coeficientul de colectare a taxelor să crească”, a spus primarul Marcel Vela.

În aceeaşi şedinţă a Consiliului Local, s-au aprobat anumite sume pentru mai multe competiţii sportive la care administraţia locală este coorganizator în această perioadă. Este vorba de Cupa Cerbul Muntele Mic la schi şi snowboard – 4.250 de lei, Sport fără frontiere – 1.000 de lei şi Cupa Mărţişorului la tenis de masă, şah şi gimnastică – 700 de lei.