Bloc nou pentru tineri la Oraviţa

Tinerii din oraşul Oraviţa primesc o veste bună de întâi martie, după ce executivul anunţă că 40 de familii vor beneficia de casă nouă, prin programul ANL. Obiectivul va fi ridicat în zona gării, iar contractul de execuţie a lucrărilor a fost deja semnat.

Executivul din Oraviţa face paşi importanţi pentru tinerii din oraş, după ce a semnat contractul de execuţie a lucrărilor pentru un nou bloc pentru familiile acestora. „Denumirea proiectului este Locuinţe pentru tineret în regim de închiriere şi vizează amenajarea a 40 unităţi locative, în zona gării. Finanţatorul este Agenţia Natională pentru Locuinţe”, a spus Ion Goga, edilul-şef al oraşului Oraviţa.

Deja, s-a semnat contractul de execuţie a lucrărilor, iar Primăria asteaptă ordinul de începere a acestora, în perioada imediat următoare. Locuinţele vor beneficia de toate utilităţile necesare unei bune functionari, respectiv: alimentare cu apă potabilă, canalizare ape menajere uzate, alimentare cu energie electrică, încălzire cu centrală termică proprie pe lemne, apă caldă menajară, obţinută în centrala termică proprie şi telefonie.

leader board 728 x 90 px

„În apropierea imobilului se vor amenaja un parcaj şi o platformă gospodarească pentru depozitarea pubelelor de colectare a deşeurilor menajere, un loc de joacă pentru copii şi spatiu verde amenajat”, a adăugat Ion Goga.