Gugulanii își pun speranța în meciurile de acasă

Banatul Caransebeș, învățată să joace mai bine acasă în fața suporterilor, speră la o victorie și în meciul cu CSM București de sâmbătă, 4 februarie. În confruntarea din tur, echipa de volei masculin, condusă de Răzvan Parpală, a fost învinsă cu 3 – 1 de CSM București.

În această săptămână echipa s-a pregătit bine, spune antrenorul principal Răzvan Parpală. „Nu știu ce se întâmplă în deplasare. Nu aveam voie să pierdem la Cluj, indiferent cu cine jucam din echipă, noi trebuie să trecem peste această înfrângere pentru că vin meciuri din ce în ce mai grele. Echipa din București este foarte bătăioasă, adună tot în apărare și noi trebuie să demonstrăm că putem juca de la egal la egal”, ne-a menționat tehnicianul caransebeșean.

Meciul va avea loc în Sala Polivalentă „Victoria” de la ora 17.00, când sunt invitați să susțină echipa bănățeană cât mai mulți suporteri. În clasamentul Diviziei A 1 masculin, Banatul Caransebeș ocupă locul 8, la egalitate de puncte (17) cu echipa de pe 7, Explorări Baia Mare, CSM București ocupând locul 6, cu 25 de puncte.