Gugulanii investesc în drumuri şi locuri de joacă pentru copii

Bugetul municipiului Caransebeș a fost majorat pe lista de investiții în cadrul ședinței extraordinare de lucru. Sumele sunt necesare continuării lucrărilor de infrastructură derulate în această perioadă.

Printre acestea amintim reabilitarea tronsonului de drum național, unde a fost majorată suma de execuție, ansamblul de străzi care va fi refăcut în zona aeroportului: strada Traian Doda, Burebista și continuare spre Sala Polivalentă cu strada Pipirigul Mare. De asemenea, s-a majorat bugetul pentru proiectarea străzilor din cartierele Valea Cenchii și Jupa și s-au alocat sume importante atât pentru zona carboniferă, cât și pentru amenajarea pieței General Dragalina și amenajarea celor cinci locuri de joacă din municipiul de pe Timiș și Sebeș.

„Am rectificat lista obiectivelor de investiții pentru acest an cu finanțare de la bugetul local. Bugetul nu se modifică, doar am diminuat mai multe subcapitole pentru a putea realiza ceea ce ne-am propus la începutul anului. Este vorba de reparații capitale străzi pe DN 6 cu suma de 962.500 de lei, amenajare Piața General Dragalina, cu 573.700 de lei, amenajare strada Vf. Piatra Albă cu suma de 823.300 de lei, amenajare străzi Jupa cu suma de 48.350 de lei, realizare alte străzi pe Scorilo, Ștefan Velovan și Spitalului – 304.400 de lei, proiecte de execuție pentru reparațiile străzilor Traian Doda, Burebista și Pipirigul Mare, 382.750 de lei. De asemenea, consilierii au alocat suma de 61.000 de lei pentru achiziție echipamente de joacă. Valoarea bugetului rămâne la 77.392.230 de lei. Sperăm ca în cursul anului să poată fi abordate toate aceste proiecte de infrastructură și cea mai mare parte dintre ele să fie și finalizate în folosul cetățenilor din acest oraș”, ne-a declarat edilul urbei, Marcel Vela.