Gugulanii dau testul maturității!

FC Caransebeş întâlneşte sâmbătă, în ultimul meci al sezonului de pe teren propriu, CSM Râmnicu Vâlcea. Un rezultat pozitiv le-ar asigura gugulanilor prezenţa în Liga a II-a şi în ediţia următoare, indiferent de jocurile din ultima etapă.

 

Startul excelent al băieţilor lui Alin Artimon în 2015 a convins pe toată lumea că FC Caransebeş nu poate retrograda la finele campionatului, însă relaxarea prematură a fotbaliștilor a însemnat destule puncte pierdute. Gugulanii au refuzat să trăiască într-adevăr periculos şi au obţinut o victorie categorică la Oradea, iar sâmbătă au şansa să încheie definitiv socotelile retrogradării.

„Ne aflăm în faţa unui test important, un test al maturităţii, iar la finalul lui trebuie să ne atingem obiectivul. Cred că suntem într-un moment de normalitate, acest lucru s-a văzut şi în jocul de la Oradea. Îmi doresc din suflet ca în jocul de pe teren propriu să putem demonstra acelaşi lucru, să păstrăm nivelul de motivaţie, nivelul de joc, şi să încheiem sezonul cu atingerea obiectivului. Nu e un obiectiv măreţ, dar e unul pe care eu sper să-l ducem la bun sfârşit. Am încredere că şi jucătorii, şi stafful, şi conducerea suntem conştienţi de importanţa jocului, că vom şti să gestionăm meciul acesta astfel încât toată lumea să fie mulţumită, şi cei care au investit bani la această echipă, şi cei care au investit suflet, şi cei care au investit efort”, a declarat antrenorul Alin Artimon.