Ambiții tot mai mari la Caransebeş! În vară vine şi un sponsor!

FC Caransebeş i-a prezentat astăzi pe cei doi noi membri ai conducerii administrative după ce Cosmin Popovici a plecat din fotoliul de preşedinte. De la anul, gugulanii nu se mai mulţumesc doar cu evitarea retrogradării!

Dorin Micşa, noul preşedinte executiv al clubului gugulan, şi directorul sportiv Dan Avram au vorbit astăzi în cadrul unei conferinţe de presă organizată la stadionul din Parcul Teiuş despre obiectivele şi strategiile pe care vor să le implementeze în perioada imediat următoare, dar şi pe termen ceva mai lung, la FC Caransebeş. Comitetul Director al clubului a luat nişte măsuri şi a făcut nişte schimbări pentru a intra în normalitate. Nu noi suntem importanţi, cei care am venit. Eu şi cu Dorin Micşa am venit să asigurăm un climat de bună desfăşurare a ceea ce a mai rămas din campionat pentru îndeplinirea obiectivului. Împreună cu corpul tehnic, dar în primul rând cu jucătorii, care reprezintă esenţa spectacolului fotbalistic, punem umărul pentru a realiza ceea ce şi-a propus această mică grupare din Caransebeş, adică să rămână în Liga a II-a şi să aducă bucurie numeroşilor spectatori care vin la fiecare meci aici pe stadionul din Teiuş pentru a vedea un spectacol de calitate. Le adresăm pe această cale invitaţia să vină sâmbătă în număr cât mai mare. Băieţii vor da ultima reprezentaţie oficială din acest sezon şi sperăm să le aducem o bucurie”, a declarat Dan Avram.

Cunoscutul om de fotbal din Caransebeş a ţinut să-i liniştească şi pe cei care îşi fac griji în privinţa finanţării echipei, care acum cade doar în sarcina municipalităţii. Sprijinul pentru echipă este în totalitate. Noi am venit pentru un climat de linişte, pentru o organizare mai bună. Apreciem ce s-a făcut până acum, căutăm să asigurăm în continuare disponibilitate financiară. Din partea Comitetului Director, a acţionarilor, există disponibilitate. Va fi rezolvată în vară şi problema unui sponsor principal!”, a mai spus Avram.

dan avram

Provocare interesantă

Dorin Micşa s-a declarat încântat de ceea ce a găsit la Caransebeş. Nu a dezvăluit prea multe din strategia sa, preferând să aştepte ca echipa lui Alin Artimon să încheie cu bine actuala stagiune, din care au mai rămas pentru gugulani doar două jocuri. Pentru mine este o mare bucurie că am putut să revin în cadrul unui club de liga a doua. Am în spate o experienţă destul de mare, pot să zic că la nivel înalt în fotbalul românesc. După zece ani la Poli, în care am atins, împreună cu conducerea care era atunci la Timişoara, chiar play-offul Champions League, a urmat acea experienţă de un an la Arad, unde, din păcate, din cauza problemelor existente acolo echipa a retrogradat şi este pe cale să dispară. Această venire a mea la Caransebeş este o provocare interesantă şi nu am stat deloc pe gânduri când cei de aici m-au contactat şi mi-au propus să vin în conducerea clubului”, a afirmat noul preşedinte al FC Caransebeş.

Micşa crede foarte mult în povestea frumoasă care a început să se scrie la Caransebeş în urmă cu vreo doi ani, în 2013, atunci când s-a inţiat acest proiect de relansare a fotbalului de pe Timiş şi Sebeş. Eu spun că împreună cu cei de aici, cu echipa, pentru că ea este cea mai importantă, putem face lucruri foarte frumoase. Sunt adeptul paşilor mărunţi, este important ca sâmbătă să fim matematic salvaţi de la retrogradare, după care rodul muncii noastre se va vedea din vară încolo, când ne propunem să îmbunătăţim lotul de jucători şi obiective puţin mai îndrăzneţe decât lupta pentru evitarea retrogradării. Am întâlnit aici un grup frumos, unit, în frunte cu domnul primar pe care l-am cunoscut zilele trecute şi care este alături de noi. Suporterii sunt alături de echipă. Am mai fost la meciuri la Caransebeş şi am văzut că e o medie destul de bună pentru Liga a II-a. Putem face lucruri frumoase din vară încolo, însă ne gândim acum doar la meciul de sâmbătă, pentru că e cel mai important”, a mai declarat Micşa.