Gugulanii câștigă italienește în Valea Domanului! (FOTO)

Metalul Reșița rămâne fără punct în Liga a II-a după ce astăzi a cedat pe teren propriu în derby-ul cu FC Caransebeș 1913, scor 0-2 (0-1).

Sosirea lui Eugen Trică pe banca Metalului a adus ceva schimbări în jocul rosso-nerilor, însă nu și în clasament. Reșițenii au dominat categoric prima repriză și și-au creat câteva ocazii uriașe, printre care și o transversală sau o situație de unu la unu cu portarul, însă de fiecare dată mingea a ocolit poarta lui Pascal, un portar aflat de altfel în zi mare. La una din puținele ieșiri din propria jumătate, gugulanii au dat lovitura. În minutul 32, Lupu a reluat cu capul în poarta lui Zimmermann după ce defensiva reșițeană a respins slab un șut al lui Bușu și Trică și-a pus mâinile în cap pentru că echipa lui chiar nu jucase rău și a fost taxată la prima eroare. Rosso-nerii au exercitat o presiune și mai mare după primirea golului însă prima parte s-a terminat cu avantaj de partea oaspeților.

 

Fără prea multe soluții pe bancă, Trică a întârziat să schimbe. Terenul a devenit tot mai greu pentru construcție, gugulanii s-au apărat și ei mai sus și nu au mai cedat la fel de ușor posesia balonului, iar pe contraatac au avertizat în câteva rânduri că sunt gata să mai muște o dată. Și au făcut-o, imediat după ce Săulescu a intrat în teren. Pisano a mizat pe viteza lui și pe spațiile tot mai largi din defensiva reșițeană și i-a ieșit. Mijlocașul de bandă stângă a sprintat în minutul 77 spre poarta reșițeană, Zimmermann a ieșit mult din careu fără să-l poată bloca și, în urma unei pase simple, Dumitru a încheiat socotelile marcând pentru 0-2. Puținii fani ai gazdelor au mai sperat la ceva cu 13 minute înainte de final, numai că Pușcaș a executat slab un penalty, pe mijlocul porții, dându-i ocazia lui Pascal să apere. Gugulanii se impun pentru al doilea an consecutiv în Valea Domanului, în timp ce rosso-nerii rămân pe ultimul loc și așteaptă întăriri, pentru că altfel e greu să evite retrogradarea.

Comments

  1. gugulan says:

    Resitenii nu mai doresc aceasta echipa cu actuala conducere,adio Metalul Maciuca,bine ai venit Scolar….!!!