Puneți câinii cu botul pe labe!

Dinamo vine astăzi din postura de favorită în Sala Polivalentă din Reșița, unde, de la ora 17, întâlnește HC Adrian Petrea, surpriza începutului de campionat.

HC Adrian Petrea a înregistrat primul eșec în Liga Națională după ce a pierdut la limită cu Potaissa Turda, una din echipele bune ale campionatului, iar astăzi primește vizita principalei candidate la titlul de campioană, ceea ce înseamnă că nu va fi deloc un meci ușor. Echipa reșițeană a arătat însă în acest debut de campionat că nu are motive să se teamă de nimeni, că poate bate pe oricine, în timp ce Dinamo nu a jucat la nivelul așteptărilor.

„Prin prisma culorilor pe care le au cele două echipe, alb și roșu, pot spune că este un derby al culorilor. Un meci greu pentru noi, dar sper din toată inima ca prin atitudinea și dăruirea băieților să putem să prestăm un joc bun și, de ce nu, să câștigăm. Pentru că, așa cum le spun băieților la fiecare antrenament, orice echipă vine la Reșița să câștige puncte, dar pentru asta trebuie să muncească, să nu le fie ușor să-și îndeplinească obiectivul, dar sper ca noi să fim cei învingători. În primul rând vreau să-mi recuperez toți jucătorii care sunt cu mici probleme medicale și la ora jocului să fie toți valizi. Mișa Rohozneanu acuză o mică durere la nivelul gleznei, avem doi jucători răciți, iar Rică Pîrîianu nu este încă sută la sută refăcut. La fiecare jucător oboseala își spune cuvântul, pentru că am avut meciuri viu disputate și sper ca până la ora meciului să putem să-i recuperăm. Așteptăm publicul să vină alături de noi, așa cum a făcut-o de fiecare dată acasă, i-am simțit aproape și la meciurile din deplasare, de la Târgu Jiu și Turda“, a declarat Adi Petrea, citat de caon.ro.