Gugulanii au un singur gând. Victorie la Dej! „Băieții sunt motivați!”

Banatul Caransebeș nu ține cont de înfrângerea din Cupa României și pleacă la Dej cu speranța victoriei. Deși prezența experimentatului Fabian Birău la acest meci este incertă, voleibaliștii sunt pregătiți pentru o nouă confruntare.

Potrivit antrenorului Răzvan Parpală, băieții sunt motivați: „Am avut un început de campionat bun, însă nu am reușit prea multe puncte. Am jucat cu Ploiești o echipă echilibrată și mai atentă în momentele tensionate și am ținut piept echipei Arcada Galați, care are ca obiectiv o medalie în acest campionat. Am jucat bine, însă nu sunt pe deplin mulțumit și asta pentru că băieții pot mai mult. Îi văd la antrenamente motivați, știu că pot mai mult și am încredere că la Dej vor face un joc bun. Avem nevoie de puncte și vreau să cred că sportivii vor fi capabili să se concentreze ca să puncteze în special pe final de set, pentru că acolo avem noi probleme.”

Meciul de la Unirea Deja va începe la ora 17:00 și se poate urmări în format live score pe site-ul Federației Române de Volei.