[FOTO] CSM Reșița e pe val! Deva a fost spulberată în Valea Domanului!

CSM Reșița începe să aibă un cuvânt important de spus în Liga a III-a. Rosso-nerii s-au impus sâmbătă în Valea Domanului, cu 3-0, în fața echipei CNS Cetate Deva, reușind să „lege” trei victorii.

În ciuda unui teren greu, elevii lui Leontin Doană au construit elegant și și-au pus adversarii în reală dificultate. Parcă niciodată în acest sezon Reșița nu a arătat așa de bine. Rosso-nerii au intrat pe teren deciși să facă un joc bun și le-a reușit.

Primul gol a fost marcat de Răzvan Costachi, care a beneficiat de o pasă de pe dreapta venită de la Flavius Costescu. Golul al doilea a venit în urma unei gafe a portarului Devei, iar lui Flavius Costescu nu i-a mai rămas decât un singur lucru: să trimită mingea în poarta goală. În repriza secundă, după bara lui Milorad Banac, CSM Reșița a înscris și golul al treilea, Raul Doda cu un efort fantastic, dar care i-a adus și o accidentare, a centrat de pe stânga pentru George Beloescu și acesta a stabilit scorul final: 3-0. Un scor de forfait, o victorie meritată a echipei reșițene, care cel puțin pe moment arată că poate emite pretenții la locurile fruntașe ale clasamentului.

leader board 728 x 90 px

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157675544505685″]

„A fost cel mai bun joc al nostru în actuala ediție de campionat. Le-am spus băieților că o să vină și jocuri bune. Ei au fost pe un drum ascendent, au venit și rezultatele. În ultimele trei etape am câștigat și sperăm să continuăm pe aceeași linie. Le-am spus băieților că fără muncă și fără dăruire și atitudine, nu se poate pe un asemenea teren. Băieții au respectat întrutotul ceea ce le-am spus și ca atare am câștigat meciul cu 3-0, adversarul nostru neavând nici jumătate de ocazie. După cum ați văzut, portarul nostru a ieșit cu echipamentul curat. Îi felicit pe băieți, le mulțumesc pentru această victorie și pentru atitudine. Sunt mândru de ei”, a spus după meci antrenorul echipei reșițene, Leontin Doană.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157675447331326″]
CSM Reșița: Zimmermann – B. Szijj, Banac, Doda (min. 64, Buzdugan), Liuba – Costescu, Breșneni, Bloju, Muselin (min. 83, A. Săndescu)– Costachi (min. 80, A. Ciucur), Beloescu (min. 86, Țoțu).

A fost a treia victorie consecutivă a reșițenilor și a cincea din acest sezon. Șase puncte au fost câștigate pe teren propriu și alte 9 în deplasare.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157671995030344″]