Grupul CEZ în România vă invită la dans!

explo 1000x200

CEZ este sponsorul principal al Campionatului Național de Clase la Dans Sportiv, Cupa Mystic – ediția a III-a, găzduit de Sala Polivalentă din Reșița, în perioada 20 – 21 aprilie 2013.

În cele două zile ale evenimentului, publicul va putea urmări aproximativ 1000 de sportivi de la toate cluburile din țară, cu vârste cuprinse între 6 și 35 de ani, concurând pentru titlurile puse în joc în cadrul campionatului la cele 31 de categorii ale acestuia.

Înalta ținută a evenimentului este dată atât de juriu, cât și de invitații speciali – reprezentanții de vârf ai autorităților publice locale. Juriul competiției este format din arbitri români de prestigiu, care asigură jurizarea în cadrul competițiilor la nivel internațional. Președintele juriului este domnul Cristian Parnescu, vicepreședintele Federației Române de Dans Sportiv.

Grupul CEZ în România este sponsor principal al competiției, continuând seria proiectelor de responsabilitate socială desfășurate de-a lungul ultimilor 2 ani în Caraș-Severin.

Gheorghe Rizescu, Directorul General al TMK Hydroenergy Power SRL – parte a Grupului CEZ în România, declară: ,,CEZ rămâne partenerul de încredere al comunității locale și al tuturor celor care sprijină dezvoltarea acesteia. Acest parteneriat este o dovadă în plus a angajamentului pe care Grupul CEZ în România și l-a asumat față de comunitățile din zonele în care operează. Ca și până acum, vom continua să investim în îmbunătățirea calității vieții noastre și a copiilor noștri.