Gropile din drumurile județene sunt astupate din banii cărășenilor. Guvernul a uitat să trimită fonduri!

După ce a elaborat un plan de intervenție pentru șoselele din Caraș-Severin, conducerea de la Palatul Administrativ a trecut la asfaltări, acolo unde situația o cere în regim de urgență. Fondurile vin din banii locuitorilor, întrucât de la centru n-a ajuns niciun leu în sud-vestul țării.

„Începem să reparăm drumurile județene, în condițiile în care alocările de la bugetul de stat, practic, nu există. Din sume defalcate pe TVA încă nu am primit nimic. Sper ca la rectificarea din iulie să se întâmple acest lucru. Finanțăm din fonduri proprii ale Consiliului Județean și din Ordonanța 28 și am început să intrăm pe drumurile acestea, de pământ, care sunt foarte afectate la Rugi și la Fizeș. Am intrat și pe Secășeni-Grădinari, a declarat Sorin Frunzăverde, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

Acesta a precizat că utilajele intervin și pe Greoni-Vărădia-Vrani, iar în această săptămână sunt planificate drumurile din Valea Almăjului. În plus față de acestea se mai lucrează la șoselele finanțate prin Ordonanța 28.

Un alt traseu pe care Consiliul Județean îl are în vizor este Dalboșeț-Lăpușnicu Mare-Bozovici. „Sperăm însă ca alocațiile guvernamentale din rectificare să fie pe măsura rețelei de drumuri județene”, a concluzionat liderul de la Consiliul Județean în cadrul celei mai recente conferințe de presă pe care a susținut-o.

Comments

  1. Radivoj Milenovici says:

    Banii poporulu au fost furati de Mickey Mouse pentru Campania lui electorala,la fel cum ai furat si tu poporul in ultimi 12 ani jegule communist masonico pedofil.