Grindeanu și Ponta, campanie pe Facebook: #dragneademisia

untitled design set 970x90 px

Așa cum sute de mii de români foloseau #rezist în urmă cu 4 luni, Sorin Grindeanu folosește și el hashtagul pentru a-i cere lui Liviu Dragnea demisia. Lui i se alătură Victor Ponta, cel care a distribuit în scurt timp postarea de pe Facebook a premierului.

Sorin Grindeanu e dispus să își dea demisia dacă Liviu Dragnea face la fel. A spus-o public de mai multe ori în conferințele de presă susținute în ultimele zile, iar acum o „strigă în gura mare” și pe Facebook. Prim-ministrul a apelat la aceeași metodă pe care românii au folosit-o în februarie atunci când Ordonanța 13 i-a scos în stradă, iar Facebook-ul a fost împânzit cu #rezist sau în octombrie 2015, atunci când incendiul din Colectiv i-a unit pe români, chiar și în mediul virtual, prin hashtagul #Colectiv.

Premierul speră, probabil, ca gestul său din această după-amiază să aibă același rezultat: cel de a-i mobiliza pe români și de a-i uni sub aceeași idee, cea de demisie a lui Liviu Dragnea.

Sorin Grindeanu a postat fotografia sa la ora 11.40, iar după 20 de minute, Victor Ponta i-a distribuit postarea pe pagina sa oficială de Facebook. Că doar nu degeaba, în campania prezidențială din 2014, Ponta și-a lansat candidatura pe versurile melodiei „Noi simțim la fel”.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/