Senatorul Ionuţ Chisăliţă rupe tăcerea parlamentarilor PSD de Caraş-Severin!

Nici unul dintre cei patru parlamentari PSD de Caraş-Severin, în frunte cu liderul judeţean Ion Mocioalcă, nu a făcut declaraţii publice după declanşarea conflictului dintre premierul PSD şi preşedintele PSD. De-acum, excepţia o constituie senatorul Ionuţ Chisăliţă.

Până azi-noapte cel puţin, deputaţii PSD de Caraş-Severin Ion Mocioalcă, preşedinte al Organizaţiei Judeţene, Ion Spânu şi Luminiţa Jivan nu au scos un cuvinţel măcar, spre ştiinţa cetăţenilor pe care îi reprezintă în Parlamentul României, despre criza declanşată la vârf.

A făcut-o, în cele din urmă, senatorul PSD Ionuţ Chisăliţă, prin intermediul ziarului Express de Banat, la puţin timp după şedinţa CEx de joi, 15 iunie. Şedinţă în care s-a votat în unanimitate, după cum susţine preşedintele PSD Liviu Dragnea, excluderea din partid a premierului Sorin Grindeanu.

„Eu nu sunt membru în Comitetul Executiv Naţional, dar sunt membru al Partidului Social Democrat. În consecinţă, respect deciziile PSD“ – ne-a declarat senatorul PSD Ionuţ Chisăliţă

Senatorul social-democrat a evitat să spună mai mult. Constatăm însă că premierul Sorin Grindeanu se opune deciziei CEx, pe motiv că a fost luată sub presiunea lui Liviu Dragnea şi a unor lideri care nu-i ies din cuvânt, dar şi că Grindeanu a cerut ca situaţia de criză în care s-a intrat să fie analizată în Congresul PSD, forul cel mai reprezentativ pentru membrii partidului. Iar Chisăliţă s-a exprimat: „respect deciziile PSD“…