Grijă față de turiști! Curățenie înainte de montarea șantierului în Băile Herculane

1000x100

Administrația din Băile Herculane a efectuat lucrări de întreține a spațiului verde, după mai multe sesizări ale cetățenilor. Edilul orașului de pe Valea Cernei, Cristian Miclău, spune că este ultima toaletizare a spațiului verde până la organizarea de șantier pentru începerea lucrărilor de reabilitare în zonă.

Menționăm că atât Parcul Vicol, cât și Piața Hercules au fost predate constructorului pentru reabilitare și organizarea de șantier din cadrul proiectului „Conservarea și valorificarea patrimoniului natural și construit pentru dezvoltarea turismului balnear în stațiunea Băile Herculane”. De aceea, Primăria a sistat orice intervenție în amenajarea și întreținerea acestor două locații, deoarece au intrat în procesul de reabilitare, iar orice intervenție era nejustificată.

„Această informare este adresată mai ales turiștilor, care nu cunosc încă acest aspect al începerii modernizării celor două zone. Crescuse iarba foarte mult și, deși începe reabilitarea în câteva zile, zonele fiind foarte populate a fost necesar să intervenim pentru îngrijirea lor. Până la sfârșitul săptămânii, lucrările propriu-zise vor începe și întreaga imagine a va fi schimbată la finalul execuției”, ne-a precizat primarul Orașului Băile Herculane, Cristian Miclău.

CITEȘTE ȘI: Peste 3 milioane de euro, prețul aerului aristocratic de altădată