Greu de ucis! Romeo Dunca arată salariile medicilor răzvrătiți: niciun venit sub 3.000 de euro!

Nici vorbă de scuze din partea lui Romeo Dunca, așa cum s-ar fi așteptat medicii primari chirurgi care s-au simțit lezați de declarațiile denigratoare ale președintelui Consiliului Județean. Din contră, Dunca a făcut publice astăzi salariile nete ale celor care au semnat scrisoarea deschisă apărută ieri, plus munca prestată de fiecare în ultimele 3 luni.

„Sunteți bogați, domnilor chirurgi, deoarece bugetul de salarii reprezintă aproape 80% din cheltuieli”, spunea Romeo Dunca într-o postare făcută astăzi pe Facebook. Nu s-a oprit însă aici și a revenit cu o completare: „În scrisoarea de ieri adresată de medicii chirurgi am sesizat un lucru real. Nu mă pricep la medicină, dar… La cifre mă descurc si mai ales deslușesc realitatea ascunsă după povești”.

CITEȘTE ȘI: Medicii primari reacționează! Romeo Dunca să se informeze urgent și să revină asupra declarațiilor denigratoare!

leader board 728 x 90 px

Președintele Consiliului Județean a publicat salariile medicilor chirurgi primari care au semnat scrisoarea deschisă de ieri: Ilie Artinescu, Horia Braicu, Adrian Câra, Romeo Dumitrescu și Gavril Soran. Veniturile sunt aferente lunilor septembrie, octombrie și noiembrie, fiind însoțite și de munca prestată de fiecare medic în ultimele 3 luni. „Am luat veniturile acestor medici pe ultimele 3 luni și le-am raportat la numărul de intervenții. Mie îmi pare puțin, chiar foarte puțin. Dar nu mă prea pricep si poate mă lămurește careva”, a adăugat Dunca.

Din raportul de activitate lipsește medicul Florea Borțun, aflat în concediu medical din cauza unei suferințe grele.

Sumele încasate de medici l-au făcut pe Romeo Dunca să amintească de un doctor apreciat la nivel național și nu numai. Un doctor pe cât de genial, pe atât de modest: Leon Dănăilă. „Am recitit un articol despre un medic român care seamănă cu ce credeam eu în copilărie despre cei care salvează vieți… Comparația o poate face oricine”.

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/replica-medicului-leon-danaila-dupa-ce-o-poza-cu-el-la-metrou-a-devenit-virala-509133?fbclid=IwAR2pS-6VsO8PoM1kNi5pPb5Zp9KLc_2XPxH-L1K4Ta3y-f2Wx3UaW-kyrXI