Gregory Porter, un vocalist de Grammy, în concert la Reșița!

gregory porter

Spectacolul artistului american va avea loc în vara anului viitor, biletele urmând a fi puse în vânzare începând cu luna octombrie, au anunțat reprezentanții administrației locale.

Una din cele mai importante voci din jazzul mondial, Gregory Porter, câștigător a două premii Grammy, și-a anunțat disponibilitatea de a concerta în data de 5 august 2022, în Centrul Civic al Reșiței.

Primarul Popa își dorește organizarea unui eveniment de înaltă calitate și consideră că prin aducerea unui astfel de artist la Reșița, notorietatea orașului va crește considerabil. „Gregory Porter este un artist de mare ținută, am reușit să obținem, prin intermediul unor prieteni buni, acordul lui de a concerta la Reșița, în Centrul Civic, anul viitor, în 5 august, și încercăm să facem un concert de ținută, elegant, cu scaune, cu mese, până în 1.000 de spectatori. Va fi o seară de love songs, de cântece de dragoste, de care reșițenii, dar și cei care iubesc această muzică, să se bucure (…) Sunt sigur de impactul impresionant pe care îl va avea acest proiect pentru imaginea Reșiței, contribuind, în același timp, la atragerea turiștilor în orașul nostru.”, a spus Ioan Popa.

leader board 728 x 90 px