Investiții inspirate doar ACASĂ!

City Center
picnic iulius1000x100

Cândva un tărâm al făgăduinței, acum doar o sursă bună de venit pentru viitor. Românii se întorc în țară și își construiesc o viață mai frumoasă.

Schimbările majore la nivel mondial, din ultimii ani, atât pe plan economic, social cât și sanitar, și-au pus amprenta asupra deciziilor tot mai multor români de a se întoarce acasă sau de a privi Occidentul ca pe o simplă etapă din viața lor.

La o scurtă privire se poate, lesne, observa că cei mai mulți dintre conaționalii noștri își investesc banii câștigați în proprietățile din România. Reșițenii nu fac rabat de la „obicei” și au ales să investească inteligent și inspirat în orașul natal. Cel mai bun exemplu în acest sens este complexul rezidențial City Center, de acum un pol al eleganței și al bunului gust, amplasat chiar în centrul orașului și care în scurt timp va preda cheile noilor proprietari.

leader board 728 x 90 px

Apartamentele de lux, dotate la cele mai înalte standarde, aflate în proximitatea punctelor cheie din oraș și dezvoltarea spectaculoasă a Reșiței au determinat chiar și pe cei mai pretențioși clienți să își repoziționeze planurile în ceea ce privește investițiile imobiliare.

Dorul de casă, de familie, de oameni dragi sau întemeierea unei afaceri în țara natală sunt alte câteva motive solide pentru care românii aleg să se întoarcă acasă, iar specialiștii au sesizat un trend în ceea ce privește comportamentul celor plecați la muncă sau stabiliți în străinătate. Lipsa încrederii într-un viitor sigur determinându-i pe mulți să-și cheltuiască banii în țară în mod inteligent.

Investește din timp ca să ai unde locui atunci când te întorci acasă

Deoarece mare parte dintre români au decis să plece în străinătate cu scopul precis de a strânge banii necesari pentru a asigura viitorul lor și al familiei, cumpărând locuința mult dorită, ansamblul rezidențial City Center Reșița a fost construit cu gândul la calitatea și confortul apartamentelor pentru ca fiecare să se simtă ACASĂ.

Cum vin banii, mai repede de atât pleacă

Fie că aleg varianta cash sau obținerea unui credit bancar, cei de la City Center sunt în permanență la dispoziția clienților, facilitând demersurile prin toate mijloacele de care dispun pentru a intra în posesia apartamentului mult visat, desigur, la prețurile cele mai avantajoase, timp în care reșițenii se pot reîntoarce la muncă în afara granițelor având posibilitatea în tot acest timp, să ofere în chirie apartamentul.

Și pentru că timpul se scurge cu repeziciune, iar numărul apartamentelor și al spațiilor comerciale rămase disponibile este tot mai mic, acum este momentul potrivit pentru toate întrebările și detaliile suplimentare pe care le poți adresa specialiștilor de la City Center ce îți stau la dispoziție, oricând, între orele 9:00 – 17:00 sau la nr. de telefon 0739 39 50 30 / www.ccresita.ro

Lasă-te inspirat și te vei convinge!
Și tu meriți o Casă, Acasă!