Grav accident rutier pe trecerea de pietoni. Un Duster a spulberat o familie din Oțelu Roșu!

Un șofer din Hațeg a nenorocit o familie, în prag de sărbători. Două persoane, tată și fiu, au ajuns la spital, după ce conducătorul auto i-a spulberat în plin pe trecerea de pietoni.

Șoferul are 53 de ani și se îndrepta dinspre Hațeg spre Caransebeș. La intersecția cu Strada Cimitirului, chiar în fața centrului medical din Oțelu Roșu, nu a acordat prioritate la o trecere de pietoni. A reușit să evite trei fete angajate în traversarea străzii, dar a intrat pe contrasens și a izbit alte două persoane, tată și fiu, în vârstă de 38 și respectiv 4 ani. Cei doi au fost transportați la Spitalul Municipal din Caransebeș cu răni grave, dar conștienți.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetarea la fața locului este în plină desfășurare”, a declarat agentul-șef adjunct Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Cel mai probabil, conducătorul auto se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

La Oțelu Roșu a mai avut loc în trecut un accident rutier grav, atunci când medicul Beg a lovit o fetiță, care și-a pierdut viața.