Investiție de 2,8 milioane de lei în apa de la munte!

Puținii locuitori care au mai rămas în inima Munților Semenic vor avea condiții decente de trai. La fel și miile de turiști care vin anual să participe la renumitele festivaluri care atrag spectatori din toate colțurile lumii.

Locuitorii din Gărâna vor avea în cele din urmă apă în sistem centralizat! Asta, pentru că în 2015 au început lucrările de construcție la proiectul privind obiectivul de investiție „Sistem nou de alimentare cu apă în satul Gărâna”.

Potrivit administrației locale, în urma desfășurării licitației publice, valoarea lucrărilor a fost adjudecată la suma de 2.853.507 de lei de o firmă din Timișoara.

leader board 728 x 90 px

Lucrările au început pe 24 august, iar până în prezent au fost montate țevile de aducțiune a apei și trei bazine de stocare cu o capacitate de 75 mc fiecare. De asemenea, printre altele, s-a realizat un drum de acces pentru captarea apei din ogaș. Investiția va continua în 2015 până când vremea va permite, urmând a se relua după topirea zăpezii în 2016. Proiectul se încheie, cel mai probabil, până în vara anului 2016.