Grănicerul Tabugan l-a executat pe trădătorul Bona! Consiliul Județean și-a pierdut unul din vicepreședinți!

Prefectul de Caraș-Severin, Florenţa Albu, a semnat ordinul de încetare a mandatului, înainte de termen, la cererea UNPR!

Cuiul lui Pepelea în şedinţa de consiliu judeţean de ieri, Mihai Bona, a rămas fără calitatea de consilier judeţean şi, implicit, nu mai este nici vicepreşedintele forului după ce UNPR a decis excluderea sa din partid. Tot UNPR a cerut Instituţiei Prefectului să ia act de excluderea lui Mihai Bona şi să emită ordinul de încetare a mandatului înainte de termen.

În şedinţa de ieri, liderul grupului politic PNL-UNPR, Cristian Gâfu, cerea lămuriri despre situaţia vicepreşedintelui Mihai Bona. Preşedintele Silviu Hurduzeu şi secretarul general Darian Ciobanu nu au putut să-l lămurească, atribuții în acest sens având doar prefectul. Ei bine, astăzi, Florenţa Albu a transmis că: ”Având în vedere adresele Uniunii Naționale pentru Progresul României privind excluderea din partid a domnului Bona Mihai, ales consilier județean în cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin, prefectul județului Caraș-Severin a emis marți, 2 august, ordinul de încetare de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier județean și implicit de vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, al acestuia. Locul consilierului județean a fost declarat vacant”.

1000x200 dacus 02

Urmează ca, în şedinţele viitoare, consilierii judeţeni să aleagă un nou vicepreşedinte, pentru aceasta fiind necesară majoritatea simplă de voturi.

publicitate si promovare online banner maxagro