Grănicerul Tabugan l-a executat pe trădătorul Bona! Consiliul Județean și-a pierdut unul din vicepreședinți!

Prefectul de Caraș-Severin, Florenţa Albu, a semnat ordinul de încetare a mandatului, înainte de termen, la cererea UNPR!

Cuiul lui Pepelea în şedinţa de consiliu judeţean de ieri, Mihai Bona, a rămas fără calitatea de consilier judeţean şi, implicit, nu mai este nici vicepreşedintele forului după ce UNPR a decis excluderea sa din partid. Tot UNPR a cerut Instituţiei Prefectului să ia act de excluderea lui Mihai Bona şi să emită ordinul de încetare a mandatului înainte de termen.

În şedinţa de ieri, liderul grupului politic PNL-UNPR, Cristian Gâfu, cerea lămuriri despre situaţia vicepreşedintelui Mihai Bona. Preşedintele Silviu Hurduzeu şi secretarul general Darian Ciobanu nu au putut să-l lămurească, atribuții în acest sens având doar prefectul. Ei bine, astăzi, Florenţa Albu a transmis că: ”Având în vedere adresele Uniunii Naționale pentru Progresul României privind excluderea din partid a domnului Bona Mihai, ales consilier județean în cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin, prefectul județului Caraș-Severin a emis marți, 2 august, ordinul de încetare de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier județean și implicit de vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, al acestuia. Locul consilierului județean a fost declarat vacant”.

leader board 728 x 90 px

Urmează ca, în şedinţele viitoare, consilierii judeţeni să aleagă un nou vicepreşedinte, pentru aceasta fiind necesară majoritatea simplă de voturi.