Grand Hotel Minerva Resort & Spa, liderul pieței în turismul de lux din vestul țării

casinoherculane by sungarden

Grand Hotel Minerva Resort & Spa, complex hotelier din Băile Herculane, a reușit în doar un an de la deschidere să devină liderul pieței în turismul de lux din vestul țării. Resortul a fost premiat drept „Hotelul Anului” și se află în top 20 cele mai frumoase spauri din Europa, conform The Guardian.

În prezent resortul este închis din cauza situației la nivel național, însă fondatorii săi se gândesc să implementeze măsurile necesare pentru a se dedica clienților lor. „Cei peste 25.000 de oaspeți ce ne-au vizitat până acum ne determină să analizăm, până la cel mai mic detaliu, deschiderea resortului. Ne dorim să menținem standardul calității serviciilor noastre și în primul rând, să garantăm siguranța sejurului în contextul actual. Revenim în cel mai scurt timp cu comunicarea deciziei noastre privind acest aspect . Vă mulțumim!”, au transmis administratorii resortului.

CITEȘTE ȘI: Hotel Minerva – pasărea Phoenix a stațiunii Băile Herculane

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Resortul dezvoltat în regiunea Băilor Herculane a salvat zona aflată în colaps. Acesta cuprinde un hotel de 4 stele cu 14 etaje, un centru SPA cu apă sulfurată, centre de recuperare și oferă ozonoterapie, bazine de înot, saune, băi de plante, electroterapie, magnetoterapie sau aerosoli. Tot aici vă puteți distra la cluburile cu petreceri tematice, stand-up comedy, show-uri de cabaret, restaurante, terase, totul în una din cele mai vechi stațiuni balneoclimaterice din lume, atestată din timpul Imperiului Roman.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/