Grand Hotel Minerva aduce diversitatea în Băile Herculane! Club de noapte, băi de sulf, ozonoterapie și alte zeci de beneficii

Veste bună pentru turiștii care ajung în stațiunea Băile Herculane. Aceștia pot organiza petreceri rafinate, luxoase, exclusiviste și de bun gust. A fost inaugurat primul club din zonă în incinta Grand Hotel Minerva.

Un centru SPA și bază de tratament, unde apa cu sulf face minuni, centru medical de recuperare, restaurante și terase sunt doar câteva zone de care e musai să profite cei care trec pragul Hotelului Minerva din Băile Herculane. O noutate pentru zona cărășeană este primul club de noapte recent deschis. Spațiul este oferit ca un serviciu extra, iar cei care pot deja să profite de el sunt clienții corporate. Diversitatea este un punct important în viziunea reprezentanților complexului hotelier, astfel că se vor organiza și o serie de petreceri tematice de la stand-up comedy până la show-uri de cabaret.

Nu trebuie să uităm însă de sănătate. Băile Herculane este una dintre cele mai vechi stațiuni balneo din lume și are un total de 15 izvoare termale și minerale printre care și cele cu conținut de sulf. Particularitatea centrului Balneo Minerva din cadrul complexului o constituie apa cu sulf ale cărei proprietăți sunt cunoscute încă de pe vremea Imperiului Roman. Terapia dă roade în bolile reumatismale, în cazul afecțiunilor traumatice, ale sistemelor nervos și respirator și chiar în cazul unor intoxicații cu metale grele precum mercur, plumb sau arseniu. 

Pe lista procedurilor medicale din cadrul complexului hotelier se găsește și ozonoterapia, ale cărei beneficii sunt recunoscute de medici din întreaga lume. Des folosită de sportivii de performanță, tehnica medicală asigură o mai bună oxigenare a țesuturilor, inclusiv a mușchilor, ceea ce duce la o creștere a rezistenței la efort, iar pentru vârstnici sau persoane adulte, nu neapărat bolnave, terapia cu ozon duce la o mai bună oxigenare a țesuturilor, o stimulare a imunității și o creștere a rezistenței la infecții. 

În cadrul Grand Hotel Minerva se găsesc și alte tipuri de terapii, precum cele cu unde scurte care determină încălzirea țesuturilor, băi de plante, electroterapie, magnetoterapie sau cu aerosoli. Cei care doresc să își răsfețe organismul și să îi ofere un boost de vitalitate trebuie să știe că toamna a debutat cu promoții. Cinci nopți de cazare, într-o cameră luxoasă cu pat dublu, în care sunt incluse o ședință de consultație, patru proceduri terapeutice pe zi pentru o persoană și cinci zile de tratament costă 2.400 de lei în hotelul de 4 stele. Tarifele pot ajunge și la 7.000 de lei în cazul în care solicită o cameră cu pat dublu pentru 9 nopți de cazare. În această variantă, masa este însă inclusă.

Unitatea, încorporată în grupul Solarex, are 200 de camere, centru SPA, două restaurante cu o capacitate de 500 de locuri, centru medical de recuperare, bucătărie modernă, două săli de conferințe, baruri și terase. Armonia Spa cuprinde o zonă cu bazine de înot pentru adulți, bazin pentru copii, jacuzzi, băi Kneipp și o zonă cu 5 tipuri diferite de saune: saună umedă – hammam, saună finlandeză, saună cu panouri de sare, saună cu infraroșii și o terasă exterioară pentru plajă. Mai multe detalii despre pachetele de toamnă oferite, dar și despre diversitatea pusă la dispoziție găsiți AICI.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/