Grădiniță din Timișoara, reabilitată termic

gradinita din timisoara reabilitat termic

Primăria Timișoara continuă procesul de reabilitare termică a unităților educative. A venit rândul Grădiniței PP nr. 6.

A fost finalizată procedura de achiziție a lucrărilor pentru reabilitarea termică a grădiniței de pe strada Țepeș Vodă nr. 17. Câștigătorul contractului în valoare de 1,6 milioane de lei este BT Consulting SRL. Termenul de execuție este de 5 luni de la data ordinului de începere lucrărilor.

„După finalizarea lucrărilor, cei 60 de copii de la această grădiniță vor beneficia de condiții la standarde europene. Amenajarea celor patru săli nu va afecta procesul didactic. Lucrările de interior vor fi programate mai ales în perioadele de vacanță, iar, dacă va fi cazul, copiii vor fi regrupați, astfel încât programul să se deruleze normal”, au transmis reprezentanții Primăriei Timișoara.

Clădirea în care funcționează Grădinița PP 6 prezintă degradări ale tencuielilor de pe fațade, fisuri, infiltrații la nivelul soclului către parapeții ferestrelor, degradări și coroziune ale scării metalice și degradări la nivelul balconului de acces.

Lucrările se vor realiza în mod unitar pentru toate nivelele clădirii P+1E+pod și vizează reabilitarea construcţiei şi respectarea celor mai moderne norme referitoare la rezistenţă şi stabilitate, securitate la incendiu, igienă şi sănătate, protecţia mediului şi protecţia împotriva zgomotului.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

De asemenea, prin proiect se urmărește creșterea eficienței energetice a clădirii, îmbunătățirea condițiilor de confort termic interior, reducerea pierderilor de căldură și a consumurilor energetice, reducerea costurilor pentru încălzire și apă caldă, reducerea emisiilor poluante.

 

 

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/