Gospodăriile din Bucoșnița, racordate la rețeaua de apă și canalizare

Primarul Vichentie Suru promite că, până în toamnă, nu va exista nici o gospodărie de pe raza comunei care să nu aibă acces la apă și canalizare.

Lucrările privind racordarea gospodăriilor la rețeaua de apă și canal s-au reluat de curând, după ce acestea au fost sistate pe perioada iernii. „Montăm acum căminele de apă cu contoarele la limita de proprietate, și sperăm ca, până în septembrie sau octombrie, toată lumea să fie racordată la rețea. Proiectul acesta este derulat prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2, și are o valoare de peste 30.000 de lei. Urmează să autorizăm si serviciul de apă si canal. Ne mai trebuie autorizație de la Direcția de Sănătate Publică, pe cele de la Mediu și de la Apele Romane le-am obținut deja. Din punct de vedere al analizelor, apa este bună de băut, cele mai recente analize le-am făcut în luna ianuarie”, a declarat Vichentie Suru.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Cu bani de la Uniunea Europeană, administrația locală a reușit să modernizeze anul trecut aproape șase kilometri de drumuri comunale. „Mai avem doar trei străzi în Goleț care nu sunt reparate. Sunt pregătite pentru asfaltat, doar că așteptăm să se mai încălzească. Banii pentru acest proiect au venit de la Uniunea Europeană, prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, și cred eu că și pe viitor vom apela la fondurile europene, pentru că sunt sigure, iar, momentan, Guvernul nu a început să deschidă programe noi de finanțare pe care le-am putea accesa si noi”, a concluzionat primarul.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/