Deputatul Damian are drum liber spre funcția de președinte PSD Caraș-Severin!

Suspendările din rândurile social-democraților cărășeni pe motiv de neimplicare în campania electorală pentru alegerile parlamentare sau de atingere adusă imaginii partidului nu-i netezesc neapărat drumul lui Silviu Hurduzeu pentru un nou mandat de președinte.

După deciziile dure de zilele trecute luate de forul de conducere al PSD Caraș-Severin, președintele interimar Silviu Hurduzeu a fost acuzat că a orchestrat mazilirea unor colegi doar pentru a-i elimina dintr-o viitoare competiție și că, astfel, și-a asigurat pe mai departe șefia filialei. Deputatul spune însă că nu-i este frică de o competiție internă, că are sprijinul majorității și că acuzațiile respective nu au niciun fundament real. Și asta pentru că data alegerilor în PSD Caraș-Severin nu a fost stabilită, nu a fost nici măcar vehiculată, iar suspendările respective pot oricând să fie reduse. Adică, să înceteze înainte de alegerile din filială. Mai mult decât atât, cel despre care se vorbește că își dorește funcția de PSD Caraș-Severin, nu e atins de vreo sancțiune și poate candida liniștit.

„Luca Mălăiescu a spus că nu-și dorește nicio funcție, deci nu mă poate acuza că prin aceste sancțiuni eu am vreun avantaj în contextul viitoarelor alegeri, alegeri despre care nici măcar nu știm când vor avea loc. Știu că Marius Damian și-ar dori funcția de președinte, știu că a fost împreună cu câțiva colegi prin organizațiile locale, că au adunat semnături pentru a fi organizate alegeri, și nu văd cine sau ce îl împiedică să candideze când va fi momentul. El nu este suspendat și nici nu urmează să fie propus pentru o astfel de sancțiune. E dreptul lui să candideze pentru o funcție în PSD Caraș-Severin atât timp cât a fost implicat în campanie, cât nu a știrbit imaginea PSD, lucru care nu e valabil și pentru cei sancționați săptămâna trecută”, a precizat Silviu Hurduzeu pentru expressdebanat.ro.