Gospodărie distrusă de flăcări în Anina! Pompierii au adus apă de la un kilometru distanță!

Un incendiu violent a lăsat un bărbat fără casă în Anina. Flăcările puternice au fost stinse după aproximativ 4 ore, iar pompierii s-au confruntat cu lipsa apei, cea mai apropiată sursă de apă fiind la un kilometru distanță.

Un incendiu violent a izbucnit seara trecută în cartierul Celnic din Anina, pe strada Vasile Alecsandri. Pompierii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Anina și cei din Oravița au luptat cu flăcările aproape 4 ore, iar intervenția a fost îngreunată de lipsa surselor de apă. Mașinile transportau apă de la un kilometru distanță.

„A ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați și mai multe bunuri dintr-o anexă. Cauza probabilă este un scurtcircuit la un cablu electric, posibil neizolat corespunzător. Intervenția a durat aproximativ 4 ore. Alimentarea s-a efectuat prin navetă de la 1 kilometru”, a declarat Elena Tarla, purtătorul de cuvânt al ISU „Semenic”, pentru Express de Banat.

Valoarea pagubelor se ridică la aproximativ 40.000 de lei. Din fericire, proprietarul a reușit să se salveze, așa că nu a fost nevoie de intervenția medicilor.

tmc 640