Patru infracțiuni dintr-un foc! A furat o mașină, s-a urcat la volanul ei beat și fără permis și a lovit un chioșc de ziare!

Un reșițean băut bine și fără permis a prins curaj. A furat o mașină din parcarea unui restaurant, însă cursa lui s-a terminat în scurt timp într-un chioșc de ziare. A vrut să ducă mașina înapoi, dar l-au încurcat un semn de circulație și un mal de pământ… Totul s-a întâmplat duminică dimineață, pe o stradă din Bocșa.

Întâmplare ca în filme, duminică dimineață, în orașul Bocșa. În jurul orei 3.30, un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice a găsit o mașină cu motorul pornit, pe care a considerat-o numai bună de furat. Zis și făcut! Fără permis și încurajat de aburii alcoolului, bărbatul de 31 de ani din Reșița s-a urcat la volan și a pornit spre municipiu, însă după doar 1 kilometru a lovit un chioșc de ziare de pe partea dreaptă a drumului, după care a vrut să se întoarcă în parcarea restaurantului de unde a luat autoturismul. O manevră prea grea, însă… La intersecția străzilor Republicii cu Binișului, bărbatul a lovit un indicator rutier, după care s-a oprit într-un mal de pământ.

Când au ajuns la fața locului, polițiștii au găsit-o pe proprietara autoturismului, împreună cu bărbatul viteaz și cu mașina avariată în proporție de 30%.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la spital unde i s-a recoltat o probă biologică de sânge necesară în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, informează Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al Poliției cărășene.

Bărbatul în cauză s-a ales cu dosar penal, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt de folosință, distrugere, conducerea unui autovehicul fără permis și sub influența alcoolului.

tmc 640