Gorghiu și Blaga n-au vrut să vadă dezastrul din Reșița! Pentru că USL-ul încă trăiește!

explo 1000x200

Liderii PNL au vizitat de curând Reșița primarului PSD Mihai Stepanescu, ocazie cu care au anunțat că vor lua atitudine vizavi de situația autostrăzii Orăștie-Sibiu. Președintele PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, susține că Alina Gorghiu și Vasile Blaga ar fi trebuit să vorbească mai întâi despre dezastrul din Reșița și din Caraș-Severin, dacă tot s-au aflat în vizită în municipiul reședință de județ.

Liderul filialei județene a PMP a reacționat după ce Gorghiu și Blaga au luat atitudine în cazul autostrăzii care se prăbușește. „Într-adevăr, este o situaţie foarte gravă, dar vă aduc aminte că aţi fost partenerii PSD-ului pe care îl criticaţi, în celebrul USL, care din păcate trăieşte şi acum! Dacă tot aţi fost în municipiul reşedinţă de judeţ, poate că ar fi trebuit să luaţi la pas străzile Reșiței, de exemplu Strada Alexandru Vlahuţă, unde după o ploaie torenţială sigur se poate practica raftingul, străzile din Câlnic, unde categoric se poate ţine un concurs de motocross sau multe alte zone asemănătoare”, le-a recomandat Popovici.

Liberalii poate că ar fi trebuit să meargă cu maşinile personale pe drumurile judeţene sau comunale Bocșa – Doclin – Tirol, Ramna – Valeapai – Valea Mare, Dalboșet – Șopotu Nou, Nicolinț – Berliște, Reșița – Dognecea, Berzovia – Vermeș, Zorlențu Mare – Dezești, E70 -Bolvașnița, mai spune Popovici. Ar fi văzut nişte drumuri impracticabile!

„Sunteți părtași la tot acest dezastru de infrastructură pentru că, până nu demult, când a fost acest mercato politic, primarii judeţului erau împărţiți în două culori, galben şi roşu, la fel cum erau împărţite consiliile locale, dar şi Consiliul Judeţean. Cred că ar trebui să luaţi atitudine faţă de problemele reale a oamenilor care v-au votat şi trimis în Parlamentul României! Categoric, tronsonul de autostradă la care faceţi referire este extrem de important, dar el există de un an, drumurile la care fac referire există de peste 25 de ani, aşa că nu puteţi spune că nu aţi ştiut! Sunt curios ce le veţi spune alegătorilor în 2016?!”, a sărit Ionuț Popovici la gâtul Alinei Gorghiu și al lui Vasile Blaga.

banner 970 x 250

Comments

  1. Tudor says:

    Bravo!

  2. Liviu says:

    Rusine….ati sters comentariile…..sunteti si voi vandabili

  3. Eu says:

    Mod de promovare in stil P. C. R-ist. Adevarul deranjeaza!