Golgheterul Buhăescu s-a despărţit de Metalul!

Problemele financiare din Valea Domanului îi determină pe cei mai importanţi jucători ai Reşiţei să se despartă de Metalul. Vasile Buhăescu este primul care şi-a reziliat contractul!

Unul dintre cel mai bine cotaţi jucători din Liga a II-a a ajuns la capătul răbdării şi şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu Metalul Reşiţa. Atacantul Vasile Buhăescu a fost păstrat în iarnă la Reşiţa în ciuda faptului că a avut câteva oferte destul de bune, chiar din prima ligă. Timişoara şi l-a dorit şi ea mult, însă Cătălin Rufă s-a încăpăţânat să-l păstreze, crezând încă în promovare. Acum însă, datele problemei s-au schimbat. La Reşiţa problemele financiare sunt tot mai mari, astfel că Buhăescu e lăsat să plece liber de contract. „A trebuit să-i dau drumul lui Buhăescu, nu am avut încotro. Am făcut economie de 300 de milioane!”, a explicat patronul Metalului.

Buhăescu are deja destule oferte, a purtat discuţii cu mai multe cluburi, însă deocamdată nu a luat o decizie cu privire la numele viitoarei sale echipe. „M-am înţeles cu domnul Rufă, am renunţat la banii pe care îi mai aveam de primit, iar acum sunt jucător liber de contract. Nu am plecat în iarna trecută, când am avut mai multe oferte, dar chiar nu mai puteam continua în atmosfera care e acum la Reşiţa. Am discutat deja cu câteva echipe, dar nu am luat deocamdată nicio decizie. Acum mă bucur de câteva zile de vacanţă”, a declarat Buhăescu pentru expressdebanat.ro.

Comments

  1. ovidiu says:

    Un jucator excelent care va exploda curand.

  2. ovidiu says:

    Bafta multa ii dorim!

  3. Bănățean says:

    Respect Buhaescu!