Gloria prelungeşte suspansul în campionat!

Liderul la zi în Liga a IV-a Caraş-Severin a scos doar o remiză albă pe stadionul din Govândari, astfel că titlul de campioană şi prezenţa la barajul de promovare se joacă până în ultima etapă.

Cu doar două runde înainte de finele campionatului, diferenţa dintre Metalul Oţelu Roşu şi Voinţa Lupac s-a redus la un singur punct. Echipa de pe Valea Bistrei mai are de jucat cu Metalul Oţelu Roşu, acasă, şi în ultima etapă, în deplasare, la Semenicul Văliug, în timp ce Lupacul mai joacă doar cu Croaţia Clocotici. În runda de final ar fi trebuit să întâlnească Hercules Băile Herculane, echipă retrasă din campionat, astfel că va contabiliza trei puncte.

Tânăra trupă din Govândari s-a ţinut tare în faţa liderului, care, deşi a dominat şi a insistat mai mult în ofensivă, a fost obligat să se mulţumească doar cu un 0-0. Un rezultat ce pare a fi echitabil după numărul de ocazii create. Gloria putea da chiar lovitura, dacă arbitrul Stamatoiu vedea penalty la o fază destul de clară.

 

 ,,Noi am considerat că e un meci util, din care putem acumula experinţă. Şi la meciul cu Lupacul am dovedit că echipa creşte. Meritam chiar şi trei puncte. Ne dorim să jucăm bine, să scoatem rezultate bune pentru a creşte în viitor”. Dan Boltaşiu, antrenor Gloria Reşiţa

,,Felicit gazdele pentru joc, sunt convins că la anul vor pune probleme aceşti tineri. Noi am jucat mai slab, Neagu nu a fost într-o formă foarte bună, iar fundaşii de bandă nu au urcat suficient. Am făcut o primă repriză foarte slabă, în a doua am mai încercat ceva. Este benefic pentru campionat faptul că se joacă până în ultima etapă. Am fost anunţat că la baraj vom întâlni campioana judeţului Timiş, ceea ce este foarte rău, pentru că ştim că Timişul are o arie de selecţie mult mai mare. Am mai jucat o dată cu Timişul, cu CFR Timişoara, care era favorită, şi am câştigat. E un singur joc şi depinde de forma de moment”. Aurelian Panescu, antrenor Metalul Oţelu Roşu

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    Cu cine mai are de jucat acasa echipa de pe valea Bistrei? Cu ea insasi? Se poate, daca se mobilizeaza corespunzator cu adversara sa CS Moldova Noua!