Glăvan i-o poate tăia lui Moş Crăciun!

Odată ieşit la pensie, fostul om de radio poate provoca o adevărată tragedie în presa din Caraş-Severin, dar şi în rândul copiilor obişnuiţi cu cadourile pe care Moş Crăciun le împarte acelora care urmăresc postul local de televiziune.

O figură inconfundabilă în rândul jurnaliştilor din Reşiţa, aceeaşi care îmbracă în preajma sărbătorilor costumul lui Moş Crăciun în studioul Banat TV, ar putea s-o păţească rău. Totul este legat de candidatura lui Doru Dinu Glăvan la Primăria Reşiţa. Jurnalistul s-a jurat că şi-o taie în faţa primăriei dacă fostul director de radio va fi ales edil-şef. Promisiunea a fost făcută cu martori, cu ocazia ultimei conferinţe de presă susţinută de deputatul Vali Rusu. Mărturie stă şi înregistrarea făcută de Rusu cu aifonul.
Surse demne de toată încrederea, din anturajul PDL Reşiţa, ne informează că simpatia de care se bucură jurnalistul va fi exploatată în scop electoral. Cel puţin 50.000 de reşiţeni au anunţat deja că votează cu Glăvan, numai să-l vadă pe Moş Crăciun fără instrument.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Notă: “Pe surse” este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!

 

 

 

Comments

  1. Nick says:

    Doamne fereste! Dorule,nu candida! Cine dracu a mai vazut Mos Craciun fara scula? Fie-ti mila si salveaza-i scula omului!