Filipescu, cu dala-n parbriz

Surse demne de toată încrederea, din cercul tinerilor cu bani, ne informează că fiul lui Gheorghe Filipescu circulă de ceva vreme cu parbrizul crăpat la superba sa limuzină de provenienţă germană. Nimeni nu ştie cu exactitate în ce împrejurări a fost avariat bolidul, dar „prietenii” acestuia au emis două ipoteze, care par cât se poate de reale.

 

Unii se amuză fiind convinşi că Filipescu jr. a dat o tură prin centrul civic al Reşiţei, reabilitat nu cu mult timp în urmă de tatăl său. Prin craterele de astăzi nici calitatea germană nu mai e calitate. Există însă şi voci care susţin că Filipescu jr. ar fi primit o dală-n parbriz de la un grup de pensionare supărate că şi-au rupt tocurile în gropile din centru, într-o seară în care se întorceau mai obosite de la discotecă. Dar nu-i nimic, iese tata primar, o mai pune de o lucrare şi ia altă limuzină la băiat! Cât despre tocuri… iarna se poartă bocanci!

 

Notă: “Pe surse” este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!

Comments

  1. bianca says:

    cea mai pe fata furaciune din oras, ”reabilitarea centrului”. oricum ne doare pe noi in cur, atitudine zero, toti asteptam sa faca altul ceva. nu tara e de vina, oamenii din ea