Glăvan a furat startul. Stepanescu îl felicită!

untitled design set 970x90 px

Fostul director al Radio Reşiţa s-a grăbit să promită reşiţenilor marea cu sarea, chiar dacă până la prima zi oficială de campanie electorală mai e destul. Atenţionat de jurnalişti că nu e tocmai în regulă ceea ce face, Doru Dinu Glăvan a spus că atacul la adresa actualului primar trebuie atribuit unui simplu cetăţean al oraşului şi nu viitorului candidat pentru fotoliul de edil-şef.  

Deputatul Valentin Rusu şi Doru Dinu Glăvan, candidatul pentru Primăria Reşiţa anunţat de PDL, au continuat astăzi seria interminabilă de critici la adresa primarului în exerciţiu, Mihai Stepanescu. “Să ne spună în ce condiţii lucrează la tronsonul de parcări de la staţia de autobuz de la Nera până la centrul de sânge. Eu ştiu că acel tronson de parcări e predat firmei Eco Bau. Nu mi se pare corect să dăm bani pentru modernizarea acestor parcări şi tot noi să dăm bani acestei firme private”, i-a cerut Rusu lui Stepanescu.

Parlamentarul s-a legat şi de lucrările care se fac în oraş, de parcă ar fi un lucru rău că se toarnă asfalt şi se pune o bordură nouă. “Toată Reşiţa este un şantier. Nu a reuşit să refacă absolut nimic până în momentul de faţă. Merită Reşiţa să fie tratată astfel de un incompetent? Reşiţa este un şantier tot mai mare”, a mai spus deputatul, nu înainte de a-i avertiza pe reşiţeni că Mihai Stepanescu ar dori ca Primăria să facă noi împrumuturi bancare. Tot Rusu a recunoscut însă că primarul nu poate lua niciun credit de capul lui, ci doar după votul majorităţii în Consiliul Local.  Mihai Stepanescu, care astăzi şi-a serbat ziua de naştere, a replicat în doar câteva cuvinte. “Nu vreau să răspund unor astfel de atacuri venite din partea unui tip cu creier mic. Sunt lucruri care se petrec doar în mintea lui. Îi recomand să aibă grijă ce fumează. Ce să-i răspund acestui necunoscut chiar şi în colegiul lui?”, a replicat primarul.

 

Glăvan loveşte primul

Doru Dinu Glăvan, director al Academiei Olimpice Române, filiala Caraş-Severin, pare să nu cunoască termenul de fair-play şi a lovit înainte de gong. “Nu întâmplător am primit această provocare şi am acceptat-o. Puţine lucruri poţi înţelege de la Mihai Stepanescu. Eu nu voi denigra instituţia şi nu-l voi denigra nici pe Mihai Stepanescu”, a spus Glăvan. Fostul om de radio şi-a adus imediat aminte că este contracandidatul lui Stepanescu pentru fotoliul de primar. “A ştiut să bage sistemul de salubrizare cu bună ştiinţă, sau cu rea voinţă, în insolvenţă. Oameni de afaceri care sunt cu lucrări la primărie sunt speriaţi că aceasta ar putea intra în faliment. Este foarte grav acest lucru. Eu am vrut să fiu aproape de el după 2008, cu bune intenţii, nu s-a putut. Dacă voi câştiga alegerile, Reşiţa va fi un oraş european”, a mai afirmat Doru Dinu Glăvan. Stepanescu nu i-a rămas dator. “Îl informez, că şi aşa îi place termenul, că ar fi bine să ne arate cine a băgat Prescomul în insolvenţă, poate se referea la colegul de partid, Marchiş. Îl felicit şi sper că se va ţine de cuvânt, ca această campanie să fie fără dezinformări. Îi doresc mult succes lui şi familiei lui de la radioul de stat unde contribuim cu toţii pentru imparţialitate şi realism”, a replicat edilul-şef.

Comments

 1. Gusca says:

  Vom vota Stepanescu ! Hai Metalu !

 2. "Te urasc" says:

  “Parlamentarul s-a legat şi de lucrările care se fac în oraş, de parcă ar fi un lucru rău că se toarnă asfalt şi se pune o bordură nouă. ” Da e rau ptr simplul fapt ca nu vad cu ce l-au incurcat pe Bretonel al tau bordurile? Si de ce trebuie sa platesc eu o treaba ce trebuie facuta de firma asta de grajdoniera Eco BAU BAU? Pfoais ce iImpartiala mai e presa in orasul asta… salutarile mele primarului cu regrete ptr votul ce i l-am dat la alegerile trecute…

 3. Anonim says:

  Eu nu inteleg de ce ca si profesor , doctor etc nu poti profesa dupa 65 ani cel mult si ca demnitar poti si la 100…eu as da o lege sa nu ai mai mult de 65 ani la expirarea mandatului deci 61 in momentul cand candidezi …ce cauta fosila asta securista , ce cauta Vali Faliment , nu au rusine , astazi Frunzaverde , mason de grad mare s-a intalnit cu reprezentatii Bisericilor penticostale , ce cauta un mason in Sfanta Biserica???…traim vremurile de pe urma din pacate…Numai bunul Dumnezeu ne poate ajuta

 4. Resitean says:

  Asa iti trebuie “te urasc”! La cat i-ai improscat cu noroi pe Caon pe cei de dinaintea lui Stepanescu, meriti o dazamagire de pe urama votului tau! Dar, vezi tu, din cauza ta si altora care l-ati votat pe asta, orasul e asa cum e, iar noi trebuie sa suportam prostia unora de a vota aiurea si incompetenta primarului.

 5. doru says:

  Pana ne ajuta Dumnezeu, vezi ce faci in cabina de votare!

 6. Anonim says:

  Resitean Basist…chestia cu parcarile e opera consilierilor PDL , nu a primarului….la acuzele primarului catre hotia facuta de PDL , ei prostii nici macar nu au negat au raspuns doar cu…si primarul stia

 7. Adevarul says:

  INCOMPETENT esti dumitale, nea BUTOANE, cu toata gasca ta de parveniti pe care i-ai pus la conducerea institutiilor publice din Resita, vezi Biblioteca Judeteana, SC Piete, etc.

  “Nu mi se pare corect să dăm bani pentru modernizarea acestor parcări şi tot noi să dăm bani acestei firme private”, dar ti se pare NORMAL ca membrele partidului tau sa castige un salariu de 40 de milioane…din bani publici?, doar pentru ca au muncit pentru partid? Cum au muncit, nea Vali, sau sa ma exprim mai corect…cu ce au prestat?

  Stai in banca ta cu tot cu javrele voastre pedeliste si lasati oamenii sa-si faca treaba.

 8. nicky says:

  Glavan nu a inteles ca din moment ce si-a anuntat candidatura nu mai este simplu cetatean.Va redeveni la acest statut dupa alegerile locale pe care sigur le va pierde.Trezeste-te la realitate mosule!

 9. ion says:

  mosule GLAVAN treci la nani sau mai bine dute intr-un parc si joaca sah .. noi pdl-ul nu il vom vota niciodata ..!! Primarul nostru este un em bun ,am fost in audienta , om ca el mai rar .Trebuie sa-l lasam sa continue ce a inceput oameni buni !! PE CRIZA ASTA ECONOMICA SI POLITICA E GREU SA ALEGEM PE ALTCINEVA ,NU EXISTA SOLUTII ,JOS PDL !!!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/