Gimnastele din Reșița nu se dezmint: au acaparat podiumul Cupei Prieteniei!

explo 1000x200

Cinci medalii de aur, șapte de argint și trei de bronz au cucerit gimnastele de la Clubul Sportiv Școlar Reșița la competiția desfășurată în weekend în municipiul Baia Mare.

Zece sportive de la Clubul Sportiv Școlar Reșița, însoțite de profesoarele Luminița Lațcu și Dana Târba, au participat cu succes la Cupa Prieteniei la gimnastică ritmică, desfășurată în sala de sport a Colegiului Economic “Nicolae Titulescu” din municipiul Baia Mare. Acestea au revenit acasă cu un bilanț impresionant, cinci medalii de aur, șapte de argint și trei de bronz, în urma participării la o competiție la care au urcat pe podium la majoritatea categoriilor la care au concurat. 26 de diplome au strâns în total componentele secției de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Școlar Reșița la Cupa Prieteniei de la Baia Mare.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157666477739470″]
Astfel, la categoria a III-a, Larisa Ristea s-a clasat pe primul loc la individual compus, la cerc și minge, Timeea Veselin a ocupat locul al II-lea la individual compus și la cerc și locul al III-lea la măciuci, iar Cătălina Anghelina s-a situat pe locul al II-lea la individual compus și la coardă și pe locul al IV-lea la minge. În competiția senioarelor, Andreea Gherman s-a clasat pe primul loc la individual compus și la minge și pe locul al II-lea la cerc, în timp ce Andrada Gherman a ocupat locul al III-lea la individual compus și locul al II-lea la măciuci și panglică. În întrecerea junioarelor, Alina Dumitruc a ocupat locul al VII-lea la individual compus, locul al IV-lea la coardă și locul al IX-lea la măciuci. La categoria a IV-a, Alina Lațcu s-a clasat pe locul al VII-lea la individual compus, pe locul al VIII-lea la cerc și pe locul al X-lea la exercițiu fără obiect. La aceeași categorie, Briana Birta s-a situat pe locul al IX-lea la individual compus, pe locul al VIII-lea la panglică și pe locul al XI-lea la exercițiu fără obiect. În fine, la categoria Mica gimnastă, Nevena Vișatovici a ocupat locul al treilea, iar Maria Făgăraș locul al IV-lea, ambele la exercițiu fără obiect.

Sunt rezultate promițătoare, care le dau încredere sportivelor din Reșița pentru viitoarele competiții la care vor participa în acest an.

banner 970 x 250