Ghișee deschise sâmbătă la Serviciul de Permise și Înmatriculări din Timișoara. Decizia prefectului

inmatriculari timisoara
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Șase ghișee vor fi deschise sâmbătă, în 4 iunie, la Serviciul de Permise și Înmatriculări din Timișoara. Sunt așteptate solicitările pentru înmatriculări, fără programare. De data aceasta, nu vor fi prelucrate și permisele de conducere. 

Cele șase ghișee vor fi deschise între orele 8.10-15.30. Cei care au solicitări pentru înmatriculări vor primi bonuri de ordine.

„Este o presiune generală în Timiş pe tot ce înseamnă înmatriculări, permise, examene auto, paşapoarte, avize de la Inspectoratul pentru Imigrări. Principalul motiv ține de numărul mare de solicitări în comparație cu alte județe. Suntem un centru economic şi universitar care polarizează populația întregii regiuni. Chiar de aceea prefer să mă implic personal şi să anunț punctual măsurile pentru fiecare săptămână. Ele depind şi de disponibilitatea personalului de a lucra în timpul liber.”, a declarat prefectul Mihai Ritivoiu.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Prefectul de Timiș anunțase, la sfârșitul lunii mai, că la Serviciul de Permise și Înmatriculări din Timișoara au fost introduse din nou bonurile de ordine, din cauză că de programările online ar profita ceea ce el numea „mafia înmatriculărilor”. În context, Ritivoiu anunțase și că vrea să reducă numărul ghișeelor online și să identifice o modalitate prin care poate fi restricționată mai mult baza de date care permite acest tip de programări, în sensul de a nu mai fi acceptate fără o serie de șasiu verificată și, eventual, omologată.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/