Ghiroda va avea un bazin de înot pentru elevi, sportivi, dar şi pentru ceilalţi locuitori ai comunei

Un bazin de înot modern va fi amenajat în comuna Ghiroda, anunţă Ionuţ Stănuşoiu, primarul comunei. Acesta este finanţat de către Compania Naţională de Investiţii, iar valoarea lui este de aproximativ 7 milioane de lei.

,,Am predat amplasamentul către companie, pentru ca ei mai departe să facă licitaţia pentru execuţie şi am emis autorizaţia de construire. Termenul de execuţie este 24 de luni, după ce se va închia procedura de licitaţie.”, a afirmat Ionuţ Stănuşoiu, primarul comunei Ghiroda.

Bazinul de înot este unul didactic şi de agrement. Va fi folosit de copiii de la şcolile din Ghiroda şi Giarmata Vii, de cei de la Clubul Sportiv Comunal, dar şi de locuitorii celor două localităţi, pe baza unui program care va fi stabilit prin hotărârea Consiliului Local.

,,Un asemnea bazin era foarte necesar, având în vedere că avem peste 500 de copii la clubul sportiv, alte câteva sute la şcoală şi credem că este important pntru dezvoltarea lor să practice şi acest sport.”, a încheiat primarul comunei.