Ghiozdane cu rechizite pentru copiii din comuna Ticvaniu Mare

giozdanul de bunatate

Peste 60 de copii din localitățile Secășeni, Ticvaniu Mic, Ticvaniu Mare și Cârnecea au primit, din partea Clubului Lions Kindness, cele necesare pentru școală, dar și cadouri dulci, în cadrul Proiectului „Un ghiozdan de bunătate”.

Surprizele pregătite de membrele Clubului Lions Kindness Reșița au ajuns la cei 63 de beneficiari ai proiectului la sfârșitul acestei săptămâni, fiecare copil primind câte un ghiozdan cu rechizite și o pungă cu dulciuri. Pe lângă caiete, stilouri și alte rechizite necesare oricărui copil la școală, în ghiozdane s-a mai aflat și o carte de dezvoltare personală, scrisă de Simona Musca, de la „Your Sim To Success”, cu un mesaj personalizat pentru fiecare copil și semnat de autoare.

Primarul umanist al comunei Ticvaniu Mare, Ciprian Măceșanu, a ținut să mulțumească Clubului Lions Kindness, dar și celor care s-au implicat în implementarea acestui proiect, donând bani pentru achiziționarea ghiozdanelor. Măceșanu nu se află la prima colaborare cu cei de la Lions Kindness, primarul din Ticvaniu Mare implicându-se, de-a lungul timpului, în mai multe proiecte sociale. Cel mai recent a avut loc în această lună, când, în 14 noiembrie, de Ziua Mondială a Diabetului, clădirea Școlii Gimnaziale „Iuliu Birou” din comună a fost iluminată în albastru. Un gest de solidaritate, dar și de susținere, al Primăriei Ticvaniu Mare, care s-a alăturat astfel inițiativei Clubului Lions Kindness Reșița și campaniei de conștientizare a luptei împotriva diabetului. Tot în acest an, în vară, cu sprijinul Lions Kindness și prin implicarea autorităților locale, locuitorii din comună au avut parte și de testări gratuite de glicemie.

Mulțumesc Lions Kindness Reșița și tuturor celor implicați în derularea acestui proiect de suflet, dar și pentru campaniile anterioare, și vreau să-i asigur că astfel de parteneriate vor continua și pe viitor, cu alte astfel de acțiuni frumoase.”, ne-a declarat primarul Ciprian Măceșanu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/