Ghiorghioni a rupt tăcerea: „Nu a existat influența, mi-am făcut foarte riguros serviciul!”

explo 1000x200

Trimis în judecată de DNA pentru trafic de influență, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin și-a rezervat dreptul la tăcere atât în fața procurorilor, cât și a instanței de judecată. Cel puțin până după audierea martorilor acuzării! Totuși, la ultimul termen de judecată, Ghiorghioni a făcut primele declarații.

 

A fost prins în flagrant cu bani marcați aflați într-o revistă de pe biroul său de la Consiliul Județean. I s-au găsit alte sume de bani marcate într-un seif pe care îl avea la domiciliu. A fost înregistrat în timp ce vorbea despre cine trebuie să obțină anumite contracte de la administrația județeană sau de la Direcția de Patrimoniu din cadrul acesteia. E totodată incriminat de declarațiile denunțătorilor și ale celorlalți martori. Cu toate acestea, Ionesie Ghiorghioni se declară nemulțumit și susține că împotriva sa există un complot prin care nu se urmărește altceva decât înlăturarea din scaunul de vicepreședinte al Consiliului Județean și compromiterea ca om politic.

La cel mai recent termen de judecată consumat la Tribunalul Caraș-Severin, Ionesie Ghiorghioni a precizat că nu recunoaște faptele reținute în sarcina sa și că nu-l interesează să beneficieze de reducerea cu o treime a limitelor de pedeapsă în cazul în care ar alege să fie judecat după procedura simplificată. „Eu sunt inculpat pentru trafic de influență. Eu vreau să dovedesc în fața dumneavoastră, prin declarația mea, prin martori, prin probe, că nu a existat influență. Nu a existat influența, decât că mi-am făcut foarte riguros serviciul și am fost echidistant față de toate firmele cu care am fost în contact”, a afirmat Ghiorghioni.

Comments

  1. Podsekalnikov says:

    Rigurosule care esti, te plimbai prin curtea scolii, te-ai impiedicat, ai cazut si cand te-ai ridicat aveai neste ieuro prin buzunare. Mama lor, cum or fi ajuns acolo?