„Ghinionistul” a rulat cu sala plină la Oțelu Roșu [FOTO]

Actorul Gheorghe Visu a fost cel mai solicitat de către locuitorii din Oțelu Roșu să se fotografieze împreună, fiind asaltat de cereri chiar și înainte de rularea filmului.

Sala Casei de Cultură a fost plină, cei mai mulți dintre spectatori fiind tineri, în special elevi, chiar o echipă de reporteri de la revista liceului luându-le interviu actorilor prezenți sâmbătă seara în orașul de pe Valea Bistrei. „Este un eveniment notabil pentru noi și eu sunt dispus să cedez gratuit sala pentru a se organiza regulat proiecții 3D aici, la Oțelu Roșu”, a spus cu încântare primarul Luca Mălăiescu.

Dacă echipa care a realizat filmul a urcat și la începutul proiecției pe scenă, discursul a fost unul foarte scurt și asta pentru că la finalul vizionării a urmat un adevărat regal de întrebări și discuții cu actorii, dar și o sesiune de autografe.

Se pare că echipa filmului a fost extrem de încântată de succesul filmului, cel mai bine vândut din Box Office-ul românesc, în condițiile în care, spre exemplu, la proiecția din cartierul Trivale din Pitești nu au fost mai mult de 50 de persoane în sală.

La Oțelu Roșu, ultimul lungmetraj a fost proiectat în urmă cu un deceniu și jumătate.