Gheorghe Românu: „Astăzi am votat pentru continuitate și pentru o viață mai bună!”

După o campanie electorală extrem de tumultoasă, primarul orașului Anina, Gheorghe Românu, candidat din partea Partidului Național Liberal pentru un nou mandat la șefia administrației publice locale, a mers în această după-amiază să-și exercite dreptul cetățenesc, acesta fiind încrezător în ideea de continuitate ca singură modalitate a îmbunătățirii condițiilor de trai.

„Astăzi am votat pentru continuitate, dar mai ales pentru o viață mai bună din punct de vedere calitativ! Am votat cu gândul la un oraș curat, prosper, în special pentru dezvoltarea acestuia ca stațiune turistică”, a explicat Gheorghe Românu.

În ciuda faptului că o bună parte din populația Aninei se află astăzi în afara granițelor țării, totuși edilul-șef se arată bucuros în ceea ce privește participarea cetățenilor la urne, acesta îndemnându-i în continuare pe oameni să nu ezite să își exercite dreptul de a alege:

„Chiar dacă avem mulți cetățeni plecați în străinătate, totuși oamenii s-au mobilizat și au ieșit la vot. Îi îndemn în continuare să-și exercite acest drept, întrucât, în mâinile lor, stă destinul orașului nostru!”.