FLUTUR: „Uitați-vă la circul din USL!”

Secretarul general al PDL este prezent astăzi în Caraș-Severin. Acesta evaluează situația în care se află filiala județeană, dar a adus și câteva critici dure la adresa USL. Subiectul „Frunzăverde” este unul închis pentru liderul democrat-liberal.

Gheorghe Flutur a susținut astăzi, la Reșița, o conferință de presă în cadrul căreia a făcut câteva remarci la adresa Uniunii Social Liberale și la modul în care aceasta guvernează țara. În plus, acesta a făcut o evaluare scurtă a situației în care se află PDL la ora actuală în județul Caraș-Severin și a amintit momentul plecării lui Frunzăverde din partid.

„Trebuie să le aducem aminte oamenilor de lucrurile bune pe care le-am făcut, chiar și din vremea lui Sorin Frunzăverde, întrucât Guvernul PDL a sprijinit finanțarea proiectelor. Nu mi-am propus să mai discut cazul Frunzăverde, deși plecarea lui din partid a fost un moment neplăcut”, a declarat astăzi liderul PDL, care este de părere că membrii liberali nu se simt confortabil în actualul context.

„Uitați-vă la circul din USL! În loc să discutăm despre problemele legate de seceta din agricultură, despre problemele legate criză, discutăm despre cum se ceartă Ponta cu Antonescu. Raportul de 2 la 1 în favoarea PSD e inconfortabil pentru colegii din PNL”, este de părere Gheorghe Flutur.

Secretarul executiv al PDL a subliniat că partidul din care face parte nu poartă niciun fel de discuție cu liberalii. Dorim să ajungem prin alegeri la guvernare și nu purtăm discuții doar cu electoratul”, a subliniat liderul democrat-liberal.

În Caraș-Severin, dintre cele 77 de unități administrativ-teritoriale, în 22 nu există organizație locală a PDL, iar Gheorghe Flutur pune rezultatul prost al alegerilor pe seama acestui minus. De la Reșița, liderul democrat-liberal se deplasează la Pojejena, acolo unde PDL are un candidat pentru alegerile din data de 26 mai.